VBG GROUP är en internationell verkstadskoncern med tillverknings- och försäljningsbolag i Europa och USA. Verksamheten är uppdelad i två affärsområden, VBG GROUP TRUCK EQUIPMENT och RINGFEDER POWER TRANSMISSION, med produkter som marknadsförs under välkända och starka varumärken. Koncernen har cirka 400 anställda och en omsättning på 1,2 miljarder kronor. Aktien är noterad på OMX Nordiska Börsen. Besök gärna www.vbggroup.com.

VBG Group söker Qualified Business Engineer

 
Arbetsuppgifter:Befattningen som Qualified Business Engineer innebär en strategisk position i koncernen, där du har en fot i den operativa utvecklingen och en i det internationella standardiserings- och certifieringsarbetet. Viktigast är att Du känner dig bekväm och trygg i rollen med FEM-beräkningar och utvecklingsarbeten. Din erfarenhet och kompetens gör det möjligt att effektivt sätta dig in i olika projekt. Du stimuleras av att finna innovativa lösningar på konstruktionsdilemman och av att lösa komplexa matematiska problem.

Den andra delen i tjänsten innebär att driva ett aktivt och strategiskt standardiseringsarbete, såväl nationellt som internationellt. Arbetet bedrivs i olika nätverksgrupper där du skall positionera VBG GROUP som en högkvalitativ, trovärdig och innovativ leverantör. Här kommer din auktoritet inom beräkningsområdet vara avgörande för att nå framgång.
 
Kompetensprofil:Strateg, informell ledare, beräkningsauktoritet, affärssinne, internationell erfarenhet, innovatör – listan av förmågor kan göras lång för den vi söker. Vi är medvetna om att våra krav är utmanande och omfattande, men möjligheterna är också unika med den tjänst vi erbjuder i vackra Vänersborg.

För att Du skall trivas som Qualified Business Engineer hos oss har vi identifierat några kritiska krav:

• Du är utåtriktad, trivs i större sociala sammanhang och räds inte att vara frontfigur i internationella engagemang.
• Dina kunskaper inom FEM-beräkningar från fordonsindustrin är så stora att du fungerar som en auktoritet inom området.
• Du har en god förmåga att söka efter helhetsförståelse genom ett systematiskt analysarbete och litar på din intuition.
• Du är en erfaren användare av CAD

 
Information:Vi tycker att Du skall ta möjligheten att komma till ett spännande och framgångsrikt företag med flera mycket starka varumärken. Vi värdesätter att Du vill förändra och påverka och Din möjlighet till individuell utveckling är mycket stor.

Vid frågor kontakta Ulf Thylander, 0735-20 50 55 alt ulf.thylander@affarskompetens.se.

 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Omgående
 
Sista
ansökningsdag:
2007-10-15Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut