SBL Data AB har i snart 20 år levererat tjänstebaserade IT-lösningar till små och medelstora företag och organisationer. Vår stora erfarenhet och starka ställning i branschen gör att vi idag servar kunder över en stor del av landet med tyngdpunkt till Skaraborg och Trestadsområdet. Vår kunskap inom data, ekonomi och organisation skapar effektiva och rationella lösningar åt våra kunder. Vi erbjuder allt ett företag behöver från utrustning, service och utbildning till professionell konsultation och support.

Idag 13 anställda, är verksamma på tre orter (Skara, Vänersborg, Skövde) och omsätter ca 27 milj. Eftersom vi befinner oss i ett expansivt skede söker vi nu fler säljare till en spännande tjänst med bra villkor. Besök gärna www.sbl.se

Vi erbjuder Dig ett fritt och stimulerande arbete, i en platt organisation med positiva arbetskamrater som tillsammans bildar glatt gäng. Stor tillfredställelse och en vilja att gå till jobbet får Du som bonus!

SBL Data söker säljare av system och managementtjänster

 
Arbetsuppgifter:Som säljare arbetar Du med utgångspunkt i företagets säljkontor i Skara eller Vänersborg. Hela affärsprocessen är ditt ansvarsområde, från första kundmötet, där kundens behov specificeras, till avslut. Du arbetar i ett team tillsammans med kunden och en teknisk projektledare från SBL data, detta för att anpassa produkter/tjänster efter kundens behov.

Säljarbetet bedrivs självständigt gällande nyförsäljning samt bearbetning av befintliga kunder. Du bokar primärt Dina egna kundmöten och arbetar mot en fastställd budget samt har aktivitetsmål baserade på antal bokade möten per vecka, utförda möten samt avslutade uppdrag. Eftersom SBL data är välkänt i branschen bygger säljarbetet på långsiktiga kundrelationer.

Försäljningen kommer att omfatta hela vår produktportfölj vilket innebär såväl traditionell datorhårdvara och service, managementtjänster för backoffice stöd och arbete med generationsskiften i små/medelstora bolag, som kompletta nätverksinstallationer och utbildning.
 
Kompetensprofil:Sannolikt uppfattas Du som en jordnära person, med båda fötterna stabilt i myllan. Vi tror därför att Du har ett balanserat och avslappnat sätt att hävda dig samt trivs bäst i andra människors sällskap. Du tar snabbt vara på nya kontaktmöjligheter och försöker utveckla relationen till en affär. Att göra affärer och driva fram avslut är nämligen något som Du drivs av.

Vi värderar dina personliga säljande egenskaper högre än utbildning och dokumenterad erfarenhet, varför vi välkomnar alla säljare fånga möjligheten.
 
Information:Placeringsort är inom Skaraborg eller Trestadområdet. B-körkort är ett krav.

Frågor om tjänsten besvaras av Ulf Thylander (0735-205055 alt ulf.thylander@affarskompetens.se)
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Snarast
 
Sista
ansökningsdag:
2007-10-15Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut