Lantmännen är en av Nordens största koncerner inom livsmedel, energi och lantbruk.
Lantmännen Analycen är ett laboratorieföretag som utvecklar, marknadsför och utför analys- och konsulttjänster för att skapa säkrare livsvillkor inom livsmedel, miljö, lantbruk, pharma och veterinärmedicin. Vi har laboratorier i Danmark, Finland, Norge och Polen förutom i Sverige. Vårt huvudlaboratorium ligger i Lidköping. Totalt har vi 450 anställda och vi omsätter 400 MSEK

Läs mer på www.analycen.se

Analyssäljare livsmedel Skåne och Södra Sverige

 
Arbetsuppgifter:Vi söker en säljare med god kännedom om svensk livsmedelsindustri. Du blir inom Ditt område, i Södra Sverige, ansvarig för att våra affärer av analyser till livsmedelsindustri, handel och övriga branschföretag fortsätter att utvecklas på ett positivt sätt. Du kommer att ha en intensiv kontakt med våra kunder liksom med vår produktion för att utveckla affären. Du är heller inte främmande för att driva projekt tillsammans med våra kunder.
 
Kompetensprofil:Vi tror att Du har en akademisk utbildning inom livsmedelsområdet eller motsvarande, att du har en bra erfarenhet av säljarbete, att Du är drivande och utåtriktad och att Du ser det som en spännande möjlighet att samarbeta med kollegor i Sverige, Danmark, Norge och Finland.
 
Information:Frågor besvaras av Ulf Thylander (0735-205055)
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Efter överenskomelse
 
Sista
ansökningsdag:
2007-08-06Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut