Affärskompetens är ett rikstäckande, högkvalitativt och specialiserat rekryteringsföretag som har 3 kontor i Sverige. Vi äger också Teknikkompetens med 2 kontor över landet, som är specialiserade på Tekniker, vi äger även Butikskompetens.

Då vi under det sista halvåret mött en allt större förfrågan av vårt koncept och tjänster söker vi nu efter seriösa affärsmän/kvinnor som vill dela expansionen med oss.

Affärskompetens expanderar och söker dig som har det där lilla extra!

 
Arbetsuppgifter:Det som styr din verklighet är din drivkraft att få saker och ting att hända. Du besitter ett brett nätverk i din region och har lätt för att skapa nya kontakter. Att du älskar att göra affär är en självklarhet!

Du har förmodligen suttit i en säljande eller affärsutvecklande position under din karriär. Alternativt så har du arbetat som HR-konsult eller personalchef och är nu beredd att ta klivet ut för att bli konsult.

Du kommer att ansvara för bearbetning och utveckling av din lokala marknad och vara våra kunders primära fokuspunkt i din region.

Du kommer att sitta tillsammans med oss i vackra lokaler vid Alviksstrand med 100% fokusering på att bli framgångsrik. Konsulter för andra städer är givetvis baserade nära sin egen marknad. Du kommer att bli en del av ett starkt varumärke och en mycket stark och snabbt växande organisation med verksamhet i hela landet.

Om du känner att du är den vi letar efter så tveka inte att skicka oss din ansökan omgående!
 
Kompetensprofil:Du skall vara en målmedveten människa med livserfarenhet. Två absoluta krav är att Du har chefs- eller ledarerfarenhet och att Du har lyckats inom ditt arbetsområde.

Du kommer i form av konsult att bli del av vårt framgångsrika koncept bestående av affärsmän över hela landet.
 
Information:Vi kommer att stötta dig med expertis inom varje segment, samt med arbetsredskap, tillgång till portal, utveckling av portal, testverktyg, reklammaterial m.m. Kan det bli enklare?

Vi lägger tillsammans med dig en handlingsplan för din optimala utveckling – vi vill se dig lyckas ! Och Du kommer att lyckas !

Anmäl ditt intresse på www.affarskompetens.se - idag!

Vill Du ha mer information, kontakta Björn Welin på 0709-51 92 74 så får Du veta mer.
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Omgående
 
Sista
ansökningsdag:
2016-05-30Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut