Viasat AB är ett företag inom den internationella mediekoncernen MTG AB. MTG AB är den största fri- och betal-TV-operatören i Skandinavien och Baltikum, och når över 100 miljoner tittare i 24 länder.Nu har vi lanserat HDTV samt Kanal 5 i våra kanalpaket och behöver därför utöka teamet med fler glada och drivna säljare. Vi söker dig som vill ha möjlighet att tjäna mycket pengar samt göra karriär inom ett stort och känt företag.

Säljare till Viasat i Sverige

 
Arbetsuppgifter:Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att förse Sveriges befolkning med Viasats fantastiska TV-utbud genom hembesök samt genom arbete på mässor och marknader.
 
Kompetensprofil:Du som söker ska vara positiv, ambitiös och vara driven. Du behöver ingen direkt säljvana då du får utbildning genom vår säljutbildning Viasat Business School, som är en 5-stegsutbildning. Efter avslutad utbildning blir du diplomerad säljare. Vi tillhandahåller sälj/teknikutbildning samt kontinuerlig hjälp på vägen genom våra coacher. Inom Viasat AB satsar vi stort på internrekrytering och du har stora möjligheter att göra en snabb karriär.
 
Information:Viasat erbjuder dig

- Branschens absolut bästa provisioner

- Trygg anställning

- Försäkring

- Legitimerad Diplom från Sveriges bästa säljutbildning, Viasat Business School

- Ett fritt och inspirerande arbete

- Karriär inom företaget redan efter 6-9 månader

- Ett arbete med stöd av ett av Sveriges största varumärken

Brinner du för försäljning och gillar att arbeta mot tydliga mål? Är du intresserad av att tjäna mycket pengar och samtidigt kunna göra karriär? Vill du lyckas och utvecklas? Då är detta ett jobb för Dig!

Dina ansökningshandlingar (personligt brev samt fullständigt CV) vill vi ha redan idag, då vi träffar intressanta kandidater löpande under rekryteringsprocessen.

Välkommen med Din ansökan!
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Omgående
 
Sista
ansökningsdag:
2008-10-29Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut