Unident AB är en nischleverantör av innovativa produkter inom tandhälsosektorn. Huvudkontoret ligger i Falkenberg och kontor finns även i Stockholm, Köpenhamn samt Horten Norge. Vi är över 70 anställda och omsätter drygt 130 miljoner.

Vi har en modern syn på organisation och medarbetare, vilket gör vår försäljningsorganisation till en av marknadens förebilder. Inom Unident har utvecklingsmöjligheterna alltid varit goda. Med vår nya expansiva satsning för att säkra Unidents marknadsposition, kommer möjligheterna till individuell utveckling att stärkas. Vi tror att en individ med rätt mental inställning alltid kommer att leverera bäst, i samarbete med andra och genom frihet under ansvar!

Unident söker innesäljare för dentalaprodukter

 
Arbetsuppgifter:För att skapa möjligheter till fortsatt tillväxt av Unident söker vi nu

Innesäljare av dentalprodukter

Du kommer att, tillsammans med annan innesäljare, bearbeta den dentala marknaden via telefon. Ni kommer i team att tillsammans planera och skapa resultat. Vidare kommer ni att planera och genomföra kampajer på utvalda produkter och kundgrupper. Ni kommer att vara ansvariga för uppföljning och rapportering kring kampanjerna.
Du kommer att få utföra viss besöksbokning som hjälp för våra utsäljare.

Våra produktspecialister stöttar dig genom försäljningsprocessen. Vilket innebär att ditt primära fokus skall vara att ringa och presentera våra kampanjer och sälja våra dentalprodukter.

Vi erbjuder denna tjänst i en inspirerande och kreativ miljö i våra nya fräscha lokaler i Falkenberg. Du kommer att arbeta inom ett framgångsrikt och stabilt företag med många framtida möjligheter.
 
Kompetensprofil:Vi söker en person med vana från telefonförsäljning och ett gott ordningssinne. Det är en fördel om du har erfarenhet av dentalprodukter eller erfarenhet av att arbeta på klinik men det är ditt driv av att göra affärer via telefon som är avgörande.

Vi tror därför även att Du:
• trivs med telefon försäljning
• är engagerad i din omgivning och är en utpräglad lagspelare
• snabbt kommer till avslut och påbörjar ny bearbetning
• gillar ett högt tempo och omväxlande arbetsuppgifter inom givna ramar

 
Information:Tjänsten innebär fast lön, flextidsavtal och betald beordrad övertid

Information om tjänsten lämnas av Ulf Thylander, 0735-20 50 55
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Snarast
 
Sista
ansökningsdag:
2007-10-31Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut