Unident AB är en nischleverantör av innovativa produkter inom tandhälsosektorn. Huvudkontoret ligger i Falkenberg och kontor finns även i Stockholm, Köpenhamn samt Horten Norge. Vi är över 70 anställda och omsätter drygt 130 miljoner.

Vi har en modern syn på organisation och medarbetare, vilket gör vår försäljningsorganisation till en av marknadens förebilder. Inom Unident har utvecklingsmöjligheterna alltid varit goda. Med vår nya expansiva satsning för att säkra Unidents marknadsposition, kommer möjligheterna till individuell utveckling att stärkas. Vi tror att en individ med rätt mental inställning alltid kommer att leverera bäst, i samarbete med andra och genom frihet under ansvar!

Unident söker säljare av koncept- och IT-lösningar inom digitalröntgen

 
Arbetsuppgifter:För att skapa möjligheter till fortsatt tillväxt av Unident söker vi nu

Säljare av koncept- och IT-lösningar inom digitalröntgen

Arbetsuppgifter
Du kommer att, tillsammans med ditt team, bearbeta den dentala marknaden i vårt västra distrikt. Du kommer att arbeta uppsökande och förväntas genomföra dina bokningar självständigt. I vissa fall kommer Du att få besöksbokningar via innesäljare. Våra specialister stöttar dig genom hela försäljningsprocessen. Vilket innebär att ditt primära fokus skall vara att snabbt fånga kundens behov och därefter paketera en bra helhetslöning.
Du kommer även att genomföra olika event, föreläsningar och kurser i egen regi, men med stöd från teamet och övrig organisation. Under året kommer Du även att delta i ett antal mässor.

I säljteamet så finns säljare med olika produktinriktning och det är ert sammanlagda försäljningsresultat som räknas. Med stort eget ansvar formar du fritt de säljinsatser och aktiviteter sin behövs för att uppnå budget- och säljmål.

Vi erbjuder med denna tjänst ett inspirerande arbete i en kreativ miljö, inom ett framgångsrikt och stabilt företag. Dina möjligheter att utvecklas inom organisationen är upp till dig, men vi ser gärna att du stimuleras av att avancera!
 
Kompetensprofil:Vi söker en person med förhandlingsvana och med erfarenhet från konceptförsäljning. Du behöver inte komma ifrån dental- eller IT-branschen, men det är en fördel. Ditt sug efter att göra affärer och nå avslut, är en stark egenkap hos dig.

Vi tror därför även att Du:
• trivs med uppsökande försäljning och stor frihet
• är engagerad i din omgivning och gärna uttrycker nya idéer eller förslag till förbättringar, samtidigt som du kan verka inom givna ramar
• snabbt bildar Dig en uppfattning om helheten och spontant skapar alternativa lösningar
• gillar ett högt tempo, snabba beslut och umgänge med andra.

Goda ledaregenskaper och möjligheter till att koordinera verksamhet är något som kommer att premieras, för den som vill avancera.

 
Information:Tjänsten innebär fast lön och bonussystem inom säljteamet, möjlighet till tjänstebil samt erforderliga verktyg.

Information om tjänsten lämnas av Ulf Thylander, 0735-20 50 55
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Snarast
 
Sista
ansökningsdag:
2007-10-31Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut