Lycknis är en av Sveriges största studentsajter som funnits sedan år 2000. Här kan studenter köpa Sveriges billigaste kurslitteratur, söka bland tusentals stipendier och begagnade böcker, hitta extrajobb, delta i tävlingar och mycket mer.


Lycknis erbjuder sina kunder kommunikationslösningar till Sveriges studenter, en allt hetare grupp. Våra kunder är främst stora och små företag som antingen säljer produkter som passar studenter eller söker studenter för en framtida anställning.

Lycknis har unika produkter, t.ex. en stor och mycket välbesökt studentsajt, en unik e-maildatabas och ett stort nätverk av studenter som kan hjälpa våra kunder att arrangera events på universitet och högskolor.

Studentsajten Lycknis söker säljare

 
Arbetsuppgifter:Vi befinner oss nu i ett starkt utvecklingsskede och söker därför en driven säljare med affärssinne.

Vi tror att du som söker är driftig och självständig med en stark vilja att lyckas med det du tar dig för. Du är en orädd säljbegåvning med självförtroende och har lätt att få förtroende från dem du säljer till.

Vi ser helst att du har tidigare erfarenheter av försäljning.

Den säljare vi söker ska ha affärssinne och förmåga att erbjuda kunden unika lösningar på sitt kommunikationsproblem.

 
Kompetensprofil:Du har gärna en akademisk examen inom marknadskommunikation eller liknande.

 
Information:Du kommer till ett företag i stark utveckling, och Du kommer att bvelönas rejält när Du lyckas, både karriärmässigt och ekonomiskt.

Om Du har frågor om tjänsten kontakta Björn Welin på 0709-51 92 74.
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Omgående
 
Sista
ansökningsdag:
2007-11-15Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut