För kunds räkning söker vi en industri säljare med omgående start i området (Falkenberg rakt över till Oskarshamn ner till Malmö). Personen i fråga bör bo någonstans inom detta område.


Distriktsäljare södra Sverige

 
Arbetsuppgifter:Din roll blir att arbeta nära våra kunder, svensk industri och dess underleverantörer, med den viktiga uppgiften att vidareutveckla våra goda relationer med dem. Du skall också kunna jobba med uppsökande försäljning och se möjligheter när dom dyker upp. Tjänsten innebär resande inom södra Sverige med ca 30-40 övernattningar vilket gör att du bör bo i södra Sverige. Du kommer att jobba mycket självständigt i ditt distrikt.
 
Kompetensprofil:Du som söker skall vara drivande och affärsorienterad samt ha en teknisk förståelse och intresse. Tekniska intresset är viktigare än formell utbildning. Du är en självgående person som kan ta egna beslut, filtrera, värdera information och prioritera uppgifter. Du är strukturerad och ser till helheten, utan att missa detaljerna. Du kan vara engagerad i flera projekt samtidigt utan att förlora fokus. Som person har du lätt för att kommunicera och samarbeta. Du trivs i andra människors sällskap och tar vara på nya kontaktmöjligheter. Du tycker om att jobba självständigt. Du drivs av möjligheten att tjäna pengar.

Du som söker denna tjänst skall:

• Vara drivande, tävlingsinriktad och målinriktad.
• Vara informativ, kommunikativ och ha förmåga att lyssna.
• Tekniskt intresserad och ha en förståelse för industri och logistik.
• Vara 30-45 år.
 
Information:Meriterande om Du har:

• Erfarenhet av liknande arbete (industriell försäljning med budgetansvar)
• Kunskaper inom transport och förpackningsområdet.

Om du har några frågor angående tjänsten kontakta rekryteringskonsult Joakim Halvarsson på 08-704 30 83
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Snarast
 
Sista
ansökningsdag:
2006-06-10Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut