Pitney Bowes är ett amerikanskt företag med huvudkontor i Stanford, Connecticut, USA. Företaget bildades 1920 av Arthur Pitney och Walter Bowes. De lanserade en idé om en maskin som frankerade brev i stället för att använda frimärken. Idag är Pitney Bowes världsledande inom området integrerade post- och dokumentlösningar. Vi omsätter 5,1 miljarder USD och finns med 32.000 anställda i 130 länder. I Sverige har vi funnits sedan 1974. Huvudkontoret finns i Stockholm och vi har filialkontor i Göteborg och Malmö. Antalet anställda uppgår till 120 personer.

Säljare till Pitney Bowes

 
Arbetsuppgifter:Säljare till Secapavdelningen

Som säljare på Secapavdelningen ansvarar du för försäljningen av Pitney Bowes frankeringsmaskiner mot både nya och befintliga kunder. Du arbetar mot egen budget som baseras på omsättning och kommer att ta kontakt med kunder via telefon (75 %) och via besök (25 %).

Arbetsuppgifterna består av kundbearbetning, offertskrivningar, förhandlingar och avslut. Du har kundansvar och arbetar självständigt med att bevara och utveckla kundrelationer inom ett tilldelat distrikt.

 
Kompetensprofil:Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har säljerfarenhet, ett starkt driv och är självgående.

Du ser helheter och har förståelse för kundens behov. Du har goda kunskaper i word och excel och är flytande i det svenska språket. Om du sporras av mål samt gillar att göra affärer tror vi att du har rätt profil för oss.

På Pitney Bowes finns möjligheterna! Du får jobba i ett stort marknadsledande och snabbväxande bolag.
 
Information:Har Du frågor om tjänsten, ring Björn Welin 0709-51 92 74
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Omg
 
Sista
ansökningsdag:
2007-09-18Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut