Skill Studentkompetens AB är en smart länk mellan studenter och näringsliv, som erbjuder marknaden akademisk kompetens i olika lösningar. Studentkonsulterna står för drivkraften och engagemanget, Skills personal tillför erfarenhet och kvalitetssäkring i samtliga uppdrag. I år firar Skill tio år med ett framgångsrikt koncept och nu söker vi ytterligare medarbetare till vårt nya kontor i Stockholm.

Tävlingsmänniska med tålamod !

 
Arbetsuppgifter:vi söker en

TÄVLINGSMÄNNISKA med tålamod

som ser utmaningen i att sälja akademisk kompetens!

Vi söker en nyckelperson som brinner för försäljning och utveckling. Du ska sätta Skills varumärke på kartan i Stockholm genom aktiv marknadsbearbetning. I takt med att vi växer kommer du också att leda och coacha nya medarbetare.

 
Kompetensprofil:Din största drivkraft är att göra affärer och du triggar på utmaningen att fånga upp och förstå kundens behov och att omvandla det till uppdrag för Skill. Vi erbjuder ett naturligt karriärsteg för dig som tidigare jobbat med tjänsteförsäljning. Du finner en tillfredsställelse i att bygga långsiktiga relationer på olika nivåer i kundens organisation både i privat och offentlig sektor. Vi tror också att du är väl förtrogen med en akademisk miljö.

Vi erbjuder ett spännande jobb på ett dynamiskt företag i ung miljö. För bidra till din framgång erbjuder vi dig kontinuerlig coaching och utbildning. Hos oss finns alltid möjlighet till nya utmaningar eftersom vi är ett företag i tillväxt.

 
Information:Har du frågor, ring rekryteringskonsult Lena Johansson 013-12 83 60 eller 0708-52 32 36.


 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Enligt överenskommelse
 
Sista
ansökningsdag:
2007-10-16Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut