Powerwave erbjuder kostnadseffektiva radiolösningar till systemleverantörer, mobiltelefonoperatörer och övriga nätverksleverantörer, för att förbättra radiotäckning, dataöverföring och kapacitet i mobilkommunikationsnät.

Powerwave söker en Sales Engineer

 
Arbetsuppgifter:Du arbetar med Pre-sales mot kund och har ett nära samarbete med säljare. Du guidar kunden utifrån det produktbehov som föreligger. Du fungerar som teknisk support till kund både under upphandling och efter försäljning. Du håller utbildningar i teknisk produktkännedom och genomför acceptansmätningar tillsammans med kunder. Du har en tät kommunikation med bl a produktledning. Dina kontaktytor är både interna och externa. Arbete gentemot agent eller distributör kan förekomma. Affärskompetens.

 
Kompetensprofil:Du är civilingenjör eller motsvarande. Helst inom elektroteknik, radiokommunikation eller teknisk fysik.
Du har minst 5-10 års erfarenhet av liknande arbete inom telekomområdet. Vi ser gärna att du arbetat på en marknadsavdelning eller motsvarande och har erfarenhet av att jobba mot vår marknad. Du ska ha hög energi, kunna ta egna initiativ, och själv kunna driva projekt.
Då många av våra produkter integreras i datornätverk för övervakning, är en god förståelse för IP-nätverk och SNMP önskvärt.

Förutom obehindrad svenska och engelska i tal och skrift ser vi gärna att du behärskar ytterligare något språk.

Arbetet innebär ca 80 resdagar/år.
 
Information:Om Du är rätt person så kommer Du till ett välmående företag i teknikens framkant, som har spjutspetskompetens inom sitt område. Du får verka i ett mycket expansiv, internationellt och lönsamt företag.

Har Du frågor kring tjänsten ring Joakim Halvarsson på 08-704 30 83som är rekryteringskonsult i denna rekrytering.

 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Snarast
 
Sista
ansökningsdag:
2006-10-15Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut