Ida Infront hjälper myndigheter och företag att utveckla effektiva ärendehanterings- och kommunikationslösningar.

Genom produktlinjen iipax förenklas processen så att informationen kan överföras snabbare och göras mer lättillgänglig. Med kunder som Skatteverket, Försäkringskassan och Rikspolisstyrelsen är Ida Infront AB ett av Sveriges främsta företag inom e-Government. Ida Infront grundades 1984 och har i dag 65 anställda med kontor i Linköping, Stockholm, Sundsvall.

Mer information finns under adress www.idainfront.se.

Ida Infront är en del av addNode, www.addnode.com.

AddNode är en nordisk IT-koncern som erbjuder bransch-, process- eller teknikspecifika tjänster och lösningar som effektiviserar och utvecklar våra kunders affärer och verksamheter.

Verksamheten bedrivs i profilerade dotterbolag som är organiserade i fyra affärsområden; Industrial, Media, Technology och Process Management. Koncernen omsätter cirka 800 MSEK och verkar med 530 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Finland med huvudsäte i Stockholm. För mer information, se www.addnode.com

Systemsäljare till försäkringsbranschen för Ida Infront

 
Arbetsuppgifter:Under det senaste året har vi även blivit marknadsledande på kommunikationslösningar till försäkringsbranschen då bland annat Alecta, Aon, AMF Pension, Collectum, Danica, Fora, Mercer, Nordea Liv&Pension, PRI, Storebrand valt programvaran iipax communication för att säkra sina informationsöverföringar.


Vi vill nu ytterligare stärka våran position inom bank, finans och speciellt försäkringsbranschen.

 
Kompetensprofil:Vi söker därför nu en

Säljare av system till försäkringsbranschen.Du som söker ska naturligtvis ha erfarenhet av försäljning och speciellt inom försäkringsbranschen.
Du arbetar förmodligen som säljare idag.

Du har förmåga att översätta värdet av processer/IT, så att en ledningsgrupp kan förstå verksamhetsfördelarna. Du vet också att framgång når man med hög energi och en förmåga att diskutera med ansvariga verksamhetschefer.

Du ska ha stor energi och ett fortroendeskapande sätt.
 
Information:Skicka din ansökan och CV via länken "Sök tjänsten" här nedan.
För ytterligare information kontakta: Björn Welin 070 9519274 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Omgående
 
Sista
ansökningsdag:
2007-12-10Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut