Viasat AB är ett företag inom den internationella mediekoncernen MTG AB. MTG har verksamheter i över 30 länder runt om i världen. MTG är den största fri- och betal-TV-operatören i Skandinavien och Baltikum, den största ägaren i Rysslands fjärde största TV-nätverk och den största kommersiella radiooperatören i Norden.

Viasat Broadcastings satellit-TV-plattform erbjuder digitala flerkanalspaket med fler än 50 egenproducerade och tredjeparts TV-kanaler till tittare i 15 länder i Europa och Viasat når över 50 miljoner tittare varje dag. Ca 800 personer arbetar idag på Viasat Broadcasting.

Viasats TV-kanaler är TV3, TV6, ZTV, 3+, TV3+, TV8, Tango TV och DTV ( i Ryssland ). Betal-TV kanalerna är TV1000, Viasat Sport, Viasat Explorer och Viasat History. Viasat har avtal med de stora Hollywoodbolagen samt lokala produktions- och distributionsbolag för försäkra sig om att TV-kanalerna sänder de absolut bästa filmerna och populäraste TV-formaten och serierna.

Säljare till VIASAT - Nya vakanser!

 
Arbetsuppgifter:Viasat Event söker dig som brinner för försäljning och möten med kunder! Vi vet att för att lyckas i denna otroligt utmanande och belönande roll så krävs det att du bland annat är:

· Självmotiverad och driven
· Driftig
· Team fokuserad
· Social
· Envis och uthållig
· Tävlingsmänniska

 
Kompetensprofil:Som person är du en öppen och positiv själ som älskar att vara på resande fot och ser personlig utveckling och en mycket hög inkomst som det mest naturliga i hela världen. Du har ett stort självförtroende och söker ständigt efter nya vägar till framgång. Att du har körkort är ett grundkrav samt att du talar och skriver svenska obehindrat.

Du kommer att vara på resande fot i 2 veckor vilket följs av 1 veckas ledighet.

Då du kommer att ha en mycket tät kundkontakt så tror vi att du har erfarenhet från något serviceyrke, t ex restaurang, reseledare m.m.

 
Information:Viasat kommer att ge dig en grundlig utbildning så du behöver inte någon tidigare säljerfarenhet. Du kommer fortlöpande att genomgå utbildningar inom försäljning, retorik och ledarskap för att på bästa sätt förädla dina kunskaper och möjligheter för fortsatt avancemang inom Viasat.

Det är ditt engagemang och vinnande personlighet som vi söker efter så tveka inte att skicka in din ansökan till Butikskompetens - idag!

Vår kontaktperson för dessa rekryteringar är Patrick Thörnqvist. Ansöker gör du direkt här på Butikskompetens med din registrerade CV.

 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Omgående
 
Sista
ansökningsdag:
2007-11-14Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut