Retriever arbetar med mediebevakning, mediearkiv och medieanalys med Norden som primärmarknad. Våra kunder är främst stora företag, myndigheter och organisationer. Vi är också nordens ledande leverantör av digitalt nyhetsarkiv till medier, bibliotek och skolor i Sverige och Norge.

En viktig konkurrensfördel är att alla mediekanaler och kringtjänster hanteras på digital plattform. Det gäller både TV, tidningar och webb.

Retriever är etablerad i Stockholm, Oslo och Helsingfors. Totalt är 38 anställda inom områdena marknad, teknik, kundstöd och administration. Retriever ägs av den nordiska mediekoncernen Schibsted.

Nu söker vi en

Account Manager Media

 
Arbetsuppgifter:Retriever söker en driven och engagerad B2B säljare, Account manager, för vår arkivprodukt. Tjänsten är förlagd till Stockholm. Du som söker har erfarenhet av telefonförsäljning.

· Arbetet består av att per telefon sälja Retrievers arkivprodukt, Mediearkivet, till i första hand medierelaterade företag och myndigheter.
· Skicka enklare offerter
· Utställa avtal.
 
Kompetensprofil:Du har erfarenhet av telefonförsäljning och förmågan att arbeta självständigt och samtidigt bidra till teamet. Eftergymnasial utbildning är meriterande.

Vi sitter på Grev Turegatan 27.

 
Information:I denna rekrytering arbetar vi tillsammans med Affärskompetens AB och har Du frågor om tjänsten ring Björn Welin på 08-704 30 92 eller 0709-51 92 74.
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Snarast
 
Sista
ansökningsdag:
2006-09-07Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut