OEM Automatic AB marknadsför komponenter för automatisering till svensk tillverkningsindustri. Vi representerar ett 60-tal ledande tillverkare från olika länder och är deras förlängda arm in på den svenska marknaden. Idag är vi 140 medarbetare och omsätter 400 MSEK. Vårt huvudkontor är beläget i Tranås, med säljkontor i Stockholm Göteborg, Malmö och Umeå. OEM Automatic ingår i börsnoterade OEM International AB och har systerbolag i Finland, Norge, Danmark, England, Polen, Tjeckien och Estland.

Ett av norra Europas ledande företag inom industriautomation söker Säljare

 
Arbetsuppgifter:Inom det spännande affärsområdet Bildanalys & Vision söker nu OEM Automatic AB en visionär och kreativ säljare med utgång från Malmö.
Som säljare besöker du främst OEM kunder inom en mäng olika branscher för att förse dem med ett komplett sortiment av optik, belysning, kameror, framegrabbers och tillhörande mjukvara från ledande tillverkare.

Du kommer att bearbeta befintliga och nya kunder i din geografiska region. Du förväntas göra en grundlig behovsanalys hos kunden och på ett tydligt sätt förmedla vilket mervärde företaget kan få genom att använda OEM:s produkter. Den största delen av säljarbetet sker genom kundbesök som du själv planerar och bokar.
OEM har ett väl genomarbetat och strukturerat utbildningsprogram för sina säljare, där du i flera steg får lära känna företaget, produkterna och säljstrategin samt ett kontinuerligt utvecklingsprogram för att ständigt förbättra dina färdigheter. Du rapporterar till Produktområdeschefen.
 
Kompetensprofil:Utbildning:
Du har teknisk utbilding på högskolenivå t.ex. inom data/elektronik eller likvärdig kompetens.

Arbetslivserfarenhet:
Vi tror du har några års erfarenhet från ett tekniskt yrke. Erfarenhet av försäljning är meriterande.

Personliga egenskaper:
Som säljare hos oss krävs det att du är målinriktad och väl insatt i kraven att uppnå och överträffa uppsatta mål. Du har en god förmåga att bygga förtroendefulla relationer med kunderna.

Om du vill ha ett omväxlande och utvecklande jobb, och är intresserad av den senaste tekniken inom industriell IT och bildbehandling så är detta definitivt något för dig
 
Information:Placering på vårt säljkontor i Malmö eller Göteborg.

Har du frågor ring rekryteringskonsult Svanhild Johansson,
0702-22 94 40. Sista ansökningsdag: snarast
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Snarast
 
Sista
ansökningsdag:
2008-01-31Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut