OEM Automatic AB marknadsför komponenter för automatisering till svensk tillverkningsindustri. Vi representerar ett 60-tal ledande tillverkare från olika länder och är deras förlängda arm in på den svenska marknaden. Idag är vi 140 medarbetare och omsätter 400 MSEK. Vårt huvudkontor är beläget i Tranås, med säljkontor i Stockholm Göteborg, Malmö och Umeå. OEM Automatic ingår i börsnoterade OEM International AB och har systerbolag i Finland, Norge, Danmark, England, Polen, Tjeckien och Estland.

En av norra Europas ledande företag inom industriautomation söker Säljare

 
Arbetsuppgifter:Säljare inom affärsområdet Bildanalys & Vision
till Syd-Västra Sverige.

Du kommer att bearbeta befintliga och nya kunder i din geografiska region. Du förväntas göra en relevant behovsanalys hos kunden och på ett tydligt sätt förmedla vilket mervärde företaget kan få genom att använda OEM:s produkter. Den största delen av säljarbetet sker genom kunbesök som du själv planerar och bokar. Du förväntas göra 150-200 besök per år.
OEM har ett väl genomarbetat och strukturerat utbildningsprogram för sina säljare, där du i flera steg får lära känna företaget, produkterna och säljstrategin samt en kontinuerligt utvecklingsprogram för att ständigt förbättra dina färdigheter. Du rapporterar till din säljledare.
 
Kompetensprofil:Utbildning:
Du har teknisk utbilding på högskolenivå t.ex. inom data/elektronik eller likvärdig kompetens.

Arbetslivserfarenhet:
Vi tror du har några års erfarenhet från ett tekniskt yrke. Erfarenhet av försäljning är meriterande.

Personliga egenskaper:
Som säljare hos oss krävs det att du är målinriktad och väl insatt i kraven att uppnå och överträffa uppsatta mål. Du har en god förmåga att bygga förtroendefulla relationer med kunderna.
 
Information:Placering på vårt säljkontor i Malmö eller Göteborg.

Har du frågor ring rekryteringskonsult Svanhild Johansson,
0702-22 94 40. Sista ansökningsdag: snarast
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:snarast
 
Sista
ansökningsdag:
2008-01-31Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut