Vitec Fastighetssystem AB erbjuder ett komplett paket av starka fristående programprodukter som kan integreras i ett komplett affärssystem för fastighetsföretag. Vår produktfilosofi är Best-In-Class. Det innebär att vi kombinerar egenutvecklade programvaror med starka applikationer från OEM-leverantörer. Vi har kontor i Umeå, Sollentuna, Göteborg, Västerås, Linköping och Malmö.

Vitec, marknadsledande mjukvaruföretag söker säljare

 
Arbetsuppgifter:Din uppgift blir att sälja våra system som är specifikt utvecklade för bostadsbolag. Produkterna är riktade mot tre områden inom bostadsbolagens verksamhet, nämligen administration av hyresavtal, fastighetsunderhåll och webbaserad bostadsuthyrning. Du kommer att bearbeta nya såväl som befintliga kunder. För de kommunala bostadsbolagen sker försäljning genom anbudsgivning vid offentliga upphandlingar, där du blir projektledare för det team som tar fram anbudet. Du kommer att arbeta i Mellan-Sverige och vara placerad på vårt kontor i Sollentuna.
 
Kompetensprofil:Du har flera års erfarenhet av komplex försäljning, gärna inom liknande produktområde. Din förmåga att med stor uthållighet kvalificera dina prospects fram till ett avslut är avgörande för din framgång. Du har minst gymnasiekompetens, någon form av säljutbildning och dokumenterat goda säljresultat från tidigare arbeten. Erfarenhet från bostads- eller fastighetsbranschen är meriterande.
Vitec erbjuder en spännande utmaning för den som tycker om att göra både små och stora affärer och har en vilja att bidra till företagets tillväxt.
 
Information:Har du frågor ring rekryteringskonsult Svanhild Johansson,
013-12 83 60 eller 0702-22 94 40
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:snarast
 
Sista
ansökningsdag:
2007-12-02Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut