Skill erbjuder akademisk kompetens genom rekrytering, uthyrning och undersökningar. Skill grundades 1997 och har idag kontor i Linköping, Norrköping, Jönköping och Stockholm. Företaget växer vidare geografiskt samtidigt som den befintliga verksamheten utvecklas. Därför behöver vi nu förstärka med fler skärpta och professionella medarbetare som trivs i en varm och engagerande miljö.

Platschef

 
Arbetsuppgifter:Skill fortsätter att växa och söker dig som vill anta utmaningen i att bygga Skill i Malmö. Du erbjuds ett spännande och omväxlande arbete där du får möjlighet att etablera ett framgångsrikt koncept i en ny region.

Som platschef har du ansvar för vår verksamhet i regionen. Det innebär att du driver det dagliga arbetet och säkerställer att vi når uppsatta mål. I ansvaret ingår bearbetning och utveckling av nya och befintliga kunder. Du kommer att möta personer på olika nivåer i kundens organisation, i såväl privat som offentlig sektor.
 
Kompetensprofil:För att lyckas måste din drivkraft vara att göra affärer. Du ska vara skicklig på att fånga upp och förstå kundens behov samt omvandla det till uppdrag för Skill. Kunduppdragen omfattar främst rekrytering och uthyrning.

Vi tror att du har erfarenhet av tjänsteförsäljning med en god förmåga att bygga långsiktiga relationer. Vidare har du erfarenhet av personalledning och trivs i rollen som ledare och har förmågan att motivera och entusiasmera. Samarbete och prestigelöshet är avgörande egenskaper för att trivas i vårt företag. Du bör vara förtrogen med en akademisk miljö.

Stämmer dessa egenskaper in på dig, kan vi erbjuda dig ett spännande jobb på en dynamisk arbetsplats i ung miljö!
 
Information:Har du frågor, ring rekryteringskonsult Svanhild Johansson 0702-22 94 40.
Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 21 januari.
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Snarast
 
Sista
ansökningsdag:
2008-01-22Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut