Viasat AB är ett företag inom den internationella mediekoncernen MTG AB. Viasats TV-kanaler är bl.a. TV3, TV6, ZTV, där vi har rättigheterna för UEFA Champions League, Ishockey VM m.m. Betal-TV kanalerna är ex. TV1000, Viasat Sport och Viasat Explorer.

MTG AB är den största fri- och betal-TV-operatören i Skandinavien och Baltikum och når över 100 miljoner tittare i 24 länder. MTG är även den största kommersiella radiooperatören i Norden där bl.a. Bandit, NRJ, Rix FM, Lugna favoriter samt Svenska favoriter ingår.
Sveriges främsta mediaföretag söker nästa stjärna! Är det du?

Viasat AB behöver förstärka sin redan framgångsrika organisation och expanderar stort runt om i hela Sverige och söker därför nya fältsäljare till våra säljteam. Vi satsar på DIG som vill utvecklas och lyckas inom försäljning. Inom Viasat AB satsar vi stort på internrekrytering och du har stora möjligheter att göra en snabb karriär. Vi söker dig som vill tjäna mycket pengar!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att förse Sveriges befolkning med Viasats fantastiska TV-utbud, genom uppsökande verksamhet. Försäljningen sker i Åtvidaberg tillsammans med säljteamet.

Har du det vi söker?

Du som söker ska vara positiv, ambitiös och driven. Du ska ha glimten i ögat, gilla att arbeta i team och vara målinriktad. Du behöver ingen direkt säljvana då du får utbildning genom vår säljutbildning VIASAT Business School, som är en 5-stegsutbildning och som ger dig de verktyg du behöver för att bli en framgångsrik fältsäljare. Efter avslutad utbildning blir du diplomerad säljare. Vi tillhandahåller sälj/teknikutbildning samt kontinuerlig hjälp på vägen genom våra coacher.

Utesäljare till Viasat!

 
Arbetsuppgifter:Viasat erbjuder dig

- Bra inkomstmöjligheter och goda utvecklingsmöjligheter.
- Professionell säljutbildning som förbereder dig för en säljkarriär (gärna inom Viasat).
- Legitimerad Diplom från Sveriges bästa säljutbildning, Viasat Business School.
- Ett fritt och inspirerande arbete.
- Möjlighet till karriär inom företaget redan efter 6-9 månader.
- Ett arbete med stöd av ett av Sveriges största varumärken.
 
Kompetensprofil:Brinner du för försäljning och gillar att arbeta mot tydliga mål? Är du intresserad av att tjäna mycket pengar och samtidigt kunna göra karriär? Vill du lyckas och utvecklas? Då är detta ett jobb för Dig!

 
Information:Dina ansökningshandlingar (personligt brev samt fullständigt CV) vill vi ha redan idag, då vi träffar intressanta kandidater löpande under rekryteringsprocessen.

Välkommen med Din ansökan!

B körkort fordras.
Tillgång till egen bil krävs.

Provisionsbaserad lön med bonussystem och tävlingar. Genomsnittslönen bland våra säljare är 27 000 kr/månad. Milersättning utgår.

 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Löpande
 
Sista
ansökningsdag:
2008-02-29Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut