Gerdin Media Marketing är ett konsult- & försäljningsbolag inom media. Med vårt systerbolag karnig4media, som förmedlar utländska medier, representerar vi ledande medier från hela världen.

Vi har utökat med ett uppdrag med ny modern teknik och söker till detta:

Mediasäljare - digital annonsering på flygplatser och flygbussar

 
Arbetsuppgifter:Du kommer att sälja ett mycket attraktivt media via personliga möten och på telefon till främst VD, marknadschefer, försäljningschefer, reklambyråer och mediebyråer.

Du är självgående och målinriktad med mycket stark drivkraft och tycker om att ha kontakt med människor. Du är duktig på att skapa och behålla långsiktiga relationer och du uttrycker dig väl i tal och skrift.

Din personlighet är viktigare än branschkunnande, men det är en fördel om du har erfarenhet från mediebranschen. Har du marknads- eller reklamutbildning är det ytterligare ett plus, men inget krav.
 
Kompetensprofil:Din personlighet är viktigare än branschkunnande, men det är en fördel om du har erfarenhet från mediebranschen. Har du marknads- eller reklamutbildning är det ytterligare ett plus, men inget krav.

Du får arbeta i ett mycket expansivt och roligt bolag som sitter i charmiga lokaler centralt belägna på Fleminggatan i Stockholm. Du får fast lön och provision.
 
Information:Vid frågor är du välkommen att kontakta PA Gerdin, tel 08-442 71 71 eller 070-536 56 60.
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Snarast
 
Sista
ansökningsdag:
2006-08-25Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut