Om AGA

AGA i Sverige ingår i The Linde Group region.
I samarbete med våra kunder utvecklar vi totallösningar som omfattar gaser, kunskap om processer, gasutrustning och service. Med avancerad gasteknik gör vi det möjligt för kunder att öka såväl lönsamhet som säkerhet och kvalitet samtidigt som miljön skyddas.

AGA är den ledande leverantören av industrigaser på den svenska marknaden. Sedan 2000 ingår AGA i tyska The Linde Group vilket ytterligare stärkt möjligheterna att bibehålla en stark marknadsposition.

Industrigas används över hela jorden, alla timmar om dygnet. Det må röra sig om svetsning, frysning, uppvärmning, industriell tvätt eller analyser på labbet. Industrigaser från AGA utför specifika uppgifter i nästan alla industriella tillämpningar: i metallurgiska processer, i den kemiska industrin, i livsmedelsindustrin och i miljöskydd, i glas- och elektronikproduktion, i konstruktionsarbete, i gummi- och plastindustrin, inom läkemedelstillverkning såväl som till forskning och utveckling.

Eftersom industrigaser har många användningsområden har vi många kunder, alltifrån hobbysvetsaren till den kemiska processanläggningen. Naturligtvis medför denna kundspridning att behovet av lösningar varierar. Vårt mål är att erbjuda lösningar som är anpassade till våra kunders behov.
För de mindre kunderna fokuserar vi på närhet genom ett nätverk av försäljningsställen som stödjer dem med vårt sortiment av standardprodukter och tjänster. För större kunder som kan ha mer komplexa behov har vi djup processkunskap vilket gör att vi kan bidra med helhetslösningar som sträcker sig från val av försörjningsmetod till processförbättringslösningar.
Vi har möjlighet att erbjuda alla våra kunder gas och gasrelaterade lösningar genom vår kompetenta marknads- och försörjningsorganisation.

Projektledare AGA Gas AB

 
Arbetsuppgifter:Vi söker nu en projektledare för större investerings- och kundprojekt.

Customer Engineering inom AGA Gas Market har som uppgift att, i samarbete med vår säljorganisation, leda investerings- och kundprojekt. Avdelningen arbetar nära våra säljare och applikationsingenjörer, stöttar i tekniska frågor samt deltar i affärerna redan i offertstadiet.

Som projektledare ansvarar du för att våra kunder får optimala lösningar för sin verksamhet - funktionella och säkra lösningar i rätt tid till rätt kostnad. Arbetet innebär att i tillsammans med säljare och kund ta fram de praktiska lösningarna samt leda och samordna projekten. Till din hjälp har du medarbetare med stora kunskaper och god förståelse för kundernas verksamhet och olika processer.
 
Kompetensprofil:• Teknisk bakgrund
• Erfarenhet av projektledning
• Mål- och resultatorienterad
• Drivande och motiverande
• God förmåga att planera många samtidiga uppgifter
• God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift
 
Information:
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Omgående
 
Sista
ansökningsdag:
2009-05-30Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut