ICA Kvantum Flygfyren i Norrtälje, ca 7 mil norr om Stockholm, är en av landets största dagligvarubutiker med en mycket positiv försäljningsutveckling.
Vi kombinerar kvalitet, service och omtanke med låga priser.
Vi värdesätter vilja, engagemang, uthållighet och kunskap hos våra medarbetare.
Vi är 175 medarbetare och omsätter 550 miljoner kronor i år.

ICA Flygfyren är inne i en fas där vi expanderar kraftigt och söker nu Sveriges bästa medarbetare och ledare med erfarenhet, driftighet och nytänkande inom livsmedelshandeln.

Driftchef -Frukt & Grönt

 
Arbetsuppgifter:Du kommer att arbeta som chef för Frukt & Grönt. Du kommer att vara en nyckelperson i vår expansion för Färskvaruavdelning. Du ingår i ledningsgruppen.
 
Kompetensprofil:Vi söker dig som brinner för en fräsch Frukt och Grunt -avdelning. Vårt och ditt Motto är”Bäst i Sverige”, och du vill utvecklas ytterligare som ledare inom ICA, och vill vara med och bidra till framgång och fortsatt tillväxt. Du vet vad Du vill och får det genomfört.
Kunden är kärnan i vår verksamhet varför den dagliga kundkontakten tillsammans med praktisk försäljning utgör några av Dina viktigaste uppgifter. Du är förtroendefull och vårt ansikte utåt.
Viktigt med egna kunskaper inom frukt och grönt. Kvalitet är A&O, du skall vara med och skapa Sveriges bästa frukt och gröntavdelning!

Ditt ledarskap kännetecknas av att du skapar förutsättningar för en god arbetsmiljö där medarbetare utvecklas genom att ta egna initiativ och eget ansvar. Du är tydlig i din roll som ledare och agerar som ett gott föredöme för medarbetarna.
 
Information:Arbetsort: Norrtälje

Lön: enligt överenskommelse

För mer information kontakta gärna Lasse Mellwing på tel 070-3138720

OBS! Ansökningar sker genom registrerat CV hos Butikskompetens!
Gå in på www.butikskompetens.se klicka på ”Senaste platsannonser” o.s.v.
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:snarast
 
Sista
ansökningsdag:
2008-05-28Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut