Affärskompetens och TeknikKompetens, rekryteringsförtagen som är specialiserade på att rekrytera affärsmän och tekniker. Vi är inriktade på att tillsätta tjänster på alla positioner inom Försäljning, Teknik – IT , och är mycket framgångsrika inom dessa segment.

Rekryteringskonsult

 
Arbetsuppgifter:Affärskompetens/Teknikkompetens behöver nu utöka vårt team med en stark kraft i Göteborgsområdet.


Om Du är, eller har varit, framgångsrik inom Försäljning, IT, Teknik, och jobbat med rekrytering i Ditt vardagliga chefsarbete, är Du välkommen till ett mycket lönsamt koncept som konsult. Känner Du dessutom att Du vill bli egen företagare med mycket god lönsamhet, men inte bromsas av de vanliga problemen i början, utan få en flygande start?

Då har vi den rätta utmaningen för dig. Vi söker nu efter rekryteringskonsulter som skall vara med och fortsätta den positiva trenden för vår verksamhet i Sverige.

Du skall vara en målmedveten människa med livserfarenhet. Två absoluta krav är att Du har chefserfarenhet och att Du har lyckats inom ditt arbetsområde.

Du kommer i form av egen företagare att bli en del av vårt framgångsrika koncept bestående av rekryterare och utbildare över hela landet.

Vi kommer att stötta Dig med expertis inom varje segment, samt med ramavtal, arbetsredskap, tillgång till portal, testverktyg, reklammaterial m m. Kan det bli enklare?

Vi lägger tillsammans med Dig en handlingsplan för Din optimala utveckling – vi vill se Dig lyckas.
 
Kompetensprofil:
 
Information:Är du rätt person , så kontakta Lasse Mellwing på telefon 08-704 30 98. Maila din ansökan och din CV till lars.mellwing@affarskompetens.se

 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:enligt ök
 
Sista
ansökningsdag:
2008-10-01Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut