OEM Automatic AB marknadsför ett brett sortiment av komponenter för automatisering till svensk tillverkningsindustri. Vi representerar ett 60-tal ledande tillverkare från olika länder och är deras förlängda arm in på den svenska marknaden. Verksamheten är uppdelad i 8 olika produktområden. Idag är vi 150 medarbetare och omsätter 415 MSEK. Vårt huvudkontor är beläget i Tranås, med säljkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. Vi ingår i börsnoterade OEM International och har systerbolag i Finland, Norge, Danmark, England, Polen, Baltikum samt Tjeckien.

Säljare El & Maskin

 
Arbetsuppgifter:Till produktområde El-Maskin, med placering i Stockholm, söker vi

Säljare med tekniskt intresse

Vi erbjuder ett självständigt och ansvarsfullt arbete som säljare. Via personliga besök hos främst maskin- och apparattillverkare skapar du nya affärer och utvecklar befintliga kundrelationer. Du analyserar kundernas behov och tillsammans med våra produktspecialister erbjuder du kunden komponenter och kundanpassade lösningar.

Du ingår i ett starkt säljteam med höga expansions- och trivselmål. Att sätta kunden i centrum är en självklarhet för oss. Då tekniknivån på våra produkter ständigt utvecklas är kontinuerlig sälj- och produktutbildning en förutsättning.

Efter introduktion får du eget budgetansvar för ett expansivt säljdistrikt. Placering är på vårt distriktskontor i Spånga, Lunda.
 
Kompetensprofil:Vi söker dig med erfarenhet av försäljning. Om du har teknisk utbildning inom elområdet är det meriterande men inget krav. Du är social, driven och har lätt för att skapa kontakter.

Du har stort tekniskt intresse och vill lära dig allt om de produkter du kommer att sälja. Tjänsten kräver att du är prestigelös och öppen för att formas. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska och engelska, god datavana samt b-körkort. Tjänsten är perfekt för dig som vill kombinera ditt tekniska intresse med ett socialt och nätverksbyggande arbete.

 
Information:
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Omg
 
Sista
ansökningsdag:
2008-06-30Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut