Vår uppdragsgivare är ett medelstort konsultföretag och inom IT Management arbetar man primärt med de frågeställningar som företagets IT-ledning och CIO har att hantera. Medarbetarnas kompetenser täcker de flesta IT-strategiska frågeställningar, från organisatoriskt förändringsarbete till arkitektur och sourcingstrategier. Uppdragen spänner från hela åtaganden till bemanning med specialister och experter i projekt eller i tillfälliga linjeroller. Vi söker nu en affärsman för att förstärka teamet i försäljningsdimensionen.

Affärsman - IT Management

 
Arbetsuppgifter:Vi söker dig som drivs av att arbeta med förändring och effektivisering av våra kunders IT-verksamheter. Som affärsman inom IT Management behöver du kunna ta såväl en rådgivande som en drivande roll i relationen kunderna, alltid med det övergripande syftet att hjälpa dem att skapa en effektiv, affärsorienterad IT-funktion.
Geografisk placering: Stockholm
 
Kompetensprofil:Du har en gedigen erfarenhet av strategiska IT-frågor, företrädesvis med akademisk examen eller motsvarande. Du bör ha konsulterfarenhet, gärna som managementkonsult. Du måste förstå hur samspelet mellan IT och de olika verksamheterna fungerar och vad som gör en IT-verksamhet framgångsrik. Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med komplex försäljning med beställare på ledningsnivå. Du kan framgångsrikt hantera såväl konsultativ långsiktig affärsrelation och försäljning som nykundsförsäljning av mer opportunistisk karaktär. För att lyckas i rollen bör du helst ha en bred förståelse inom följande områden:
Erfarenhet av arbete på CIO-nivå
Bred IT-förståelse
Vana vid strategiska/finansiella processer och frågeställningar
Affärsförståelse
 
Information:För mer information om tjänsten kontakta Gerd Lundgren, TeknikKompetens Rekrytering AB, mobil 0708-78 89 56.
 
Omfattning:heltid
 
Tillträde:snarast
 
Sista
ansökningsdag:
2008-01-25Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut