Vi behöver förstärka vår redan framgångsrika säljorganisation med en driven och tävlingsinriktad teamledare. Viasats mer än 50 egna TV-kanaler, inklusive flaggskeppen TV3 och TV1000, når 125 miljoner tittare i 30 länder. Viasat ingår i Modern Times Group med varumärken såsom TV3, TV6, TV8, ZTV, STRIX Television, RIX FM, Bandit Rock, NRJ, Lugna Favoriter, CDON.COM, Nelly.com, Linus-Lotta, Gymgrossisten, Bet24.com m fl.

Viasat är ett dynamiskt företag i ständig utveckling och lanserade så sent som i september europas första renodlade ishockeykanal – Viasat Hockey.

Teamledare Viasat!

 
Arbetsuppgifter:Just nu söker Viasat en engagerad och driven säljande teamledare.


Dina arbetsuppgifter består av att tillsammans med ditt team sälja Viasats populära TV-paket (abonnemang) till privatpersoner via hembesök samt på mässor, marknader och sportevenemang. Du ansvarar för att coacha och leda ditt team av säljare ute på fältet så att de når sina individuella och gruppens mål. Vidare ansvarar du, tillsammans med Viasats interna rekryterare, för rekryteringen av nya, säljare till ditt team. Arbetstiden är eftermiddagar, kvällar och vissa helger.
Våra teamledare är en viktig grundsten i vår organisation och vi lägger stor vikt på att utveckla och stödja dem i deras dagliga arbete.

Du kommer att få ta över vårt befintliga team i den del av landet där Du bor.

 
Kompetensprofil:Du som söker ska vara driven, ambitiös och tävlingsinriktad med massa energi! Tidigare erfarenhet av försäljning är ett krav och minst 3-5 års arbetslivserfarenhet.

Som teamledare ska du ha goda ledaregenskaper, en säljande och engagerande personlighet, kunna få andra att lyssna på dig, gilla att stå i centrum och kunna motivera dina säljare så att de presterar över förväntan. Du ser möjligheter där andra ser gränser. Vi uppmuntrar kvinnliga sökanden.

 
Information:Viasat erbjuder dig goda möjligheter till en riktigt bra inkomst och vi är stolta över att kunna säga att vi har branchens bästa provisioner!

Förutom bra lön, erbjuder vi välmeriterande utbildningar och kurser inom försäljning genom vårt eget Viasat Business School och duktiga coacher som hjälper dig att nå dina mål.

Du har också goda chanser att så småningom utvecklas vidare inom Viasat och Modern Times Group.

Dessutom har erbjuder vi roliga tävlingar på både individ- och gruppbasis.

För ytterligare frågor ring Björn Welin, 0709-51 92 74.

 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Snarast
 
Sista
ansökningsdag:
2017-06-19Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut