Vår uppdragsgivare är ett medelstort konsultföretag med kontor i Stockholm och Malmö och erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom flera kompetensområden. Företaget har en god tillväxt och gott intjänande.

Man arbetar primärt med de frågeställningar som företagets IT-ledning och CIO har att hantera. Våra medarbetares kompetenser täcker de flesta IT-strategiska frågeställningar, från organisatoriskt förändringsarbete till arkitektur och teknikstrategier. Våra uppdrag spänner från hela åtaganden till bemanning med specialister och experter i projekt eller i tillfälliga linjeroller.

Projekt/Programledare

 
Arbetsuppgifter:Vi söker dig som drivs av att arbeta med förändring och effektivisering av våra kunders IT-verksamheter. Som Program- och Projektledare på behöver du kunna ta såväl en rådgivande som en drivande roll hos våra kunder, alltid med det övergripande syftet att hjälpa våra kunder att skapa en effektiv, affärsorienterad IT-funktion I rollen som program- eller projektledare kommer du att driva större och mindre projekt främst inom nämnda IT område. Andra förekommande arbetsuppgifter kommer att finnas inom ”IT-value” och ”Service Management” området.

 
Kompetensprofil:Du har en lång och gedigen erfarenhet inom IT-området, akademisk examen eller motsvarande. Konsulterfarenhet eller erfarenhet från en “konsultliknande” roll inom större organisationer är meriterande. Du har förståelse för vad som gör en IT-verksamhet framgångsrik och du har förmåga att arbeta mot en ledningsgrupp. Du har erfarenhet av att arbeta som projektledare med en eller flera projektledningmetodiker och du är en god kommunikatör. Du har god ledarskapsförmåga och det är önskvärt att du har erfarenhet från några av dessa områden:

• Service Management/Tjänstebaserade IT- leveranser
• ITIL processramverk • Organisatorisk förändringsledning
• IS/IT- outsourcing
• Investeringskalkyler Business Case
• Grundläggande säljerfarenhet
 
Information:För vidare information ring gärna Gerd Lundgren 0708-78 89 56
 
Omfattning:heltid
 
Tillträde:september 09
 
Sista
ansökningsdag:
2009-06-30Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut