DM-COMBI Telemarketing & Research arbetar med telemarketing som t.ex. besöksbokning hos nya kunder och prisbelönade kundvårdssamtal med befintliga kunder. Vi genomför högkvalitativa undersökningar som t.ex. kundattitydstudier och medarbetarstudier..

Vi erbjuder mycket högkvalitativa produkter och tjänster med fokus på ledarskap och försäljning.

Marknadsundersökare/Besöksbokare

 
Arbetsuppgifter:Vi söker nu en riktigt bra besöksbokare!

Du bor i Stockholmsregionen och kommer att arbeta per telefon i ditt hem. Kundbesök ingår i viss mån.

Du ska via telefon bearbeta VD, försäljningschefer, marknadschefer, ekonomichefer, IT-chefer, personalchefer, etc och boka in kundbesök, utföra undersökningar, sälja in kurser m.m.
Du skall kunna arbeta fokuserat och mot uppsatta mål.
 
Kompetensprofil:Du har erfarenhet av kundbokningar och kan jobba självständigt. Du är över 40 år. Datorkunskap är en förutsättning . Vi jobbar mestadels i Excel.
Givetvis kommer du att genomgå vår internutbildning inför respektive projekt.
 
Information:Vi jobbar med bra fast timlön. Vi kan dock inte garantera full tid. Därför bör du ha något annat arbete att kombinera med, åtminstone i början. Fungerar det bra kan du se fram emot ett långsiktigt arbete med stor variation på uppdragen. Du arbetar hemifrån och behöver använda dator med bredband. Ofta kan det förekomma besök ute hos kundföretag i samband med start av ett projekt, för att lära känna de personer som deltar i projektet och få information om företaget du ska arbeta för och deras produkter och tjänster.

För ytterligare information kontakta
Lasse Mellwing på Affärskompetens 08-7043098
Lars.mellwing@affarskompetens.se

 
Omfattning:
 
Tillträde:Enligt ö.k.
 
Sista
ansökningsdag:
2010-12-04Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut