Miljöteamet är en koncern som säljer städtjänster med tillhörande kringtjänster till företag och offentliga verksamheter i Stockholms län, Södermanland, Örebro län, Västmanland, Värmland, Östergötland och Göteborg. Företaget startade sin verksamhet 1991. Varje dag anstränger vi oss för att bli uppfattade som ett seriöst , alert, målmedvetet, utvecklingsbart och duktigt företag. Vi känner att vi lýckats i vår målvedvetna satsning. Genom hårt arbete och en medveten ambition att alltid göra vårt bästa omsätter idag Miljöteamet-bolagen ca 250 mkr och har ca 900 anställda. Vi är certifierade enligt SSEN ISO 9001och 14001. Miljöteamet är ett av Almega Serviceentreprenörerna auktoriserat städföretag.

Säljare Servicebranschen Stockholm

 
Arbetsuppgifter:Du kommer att jobba med att skapa relationer och sälja in våra tjänster främst mot nya potentiella kunder inom Stockholmområdet. Du kommer att agera självständigt men också i team.
 
Kompetensprofil:Du har tidigare erfarenhet av säljarbete och gärna från servicebranschen. Du tycker om att arbeta med andra i ett team men samtidigt självgående i din iver för nya affärsmöljigheter. Du är duktig både i tal och skrift. Du bör ha förståelse för kalkylering och förmåga att se den enskilda affären i ett större resultatsammanhang. Du ser möjligheter i de flesta situationer och trivs med att jobba mot uppsatta mål.
 
Information:Sök tjänsten på vår hemsida www.affarskompetens.se. Vid frågor ring Lasse Mellwing 08-704 30 98
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:snarast
 
Sista
ansökningsdag:
2009-11-05Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut