Birstatrappan är en del av Birstaverken AB som startades 1961. Birstaverken har lång erfarenhet av tillverkning och försäljning av stålprodukter till den skandinaviska marknaden.

Birstatrappan tillverkar och säljer ståltrappor och trapprelaterade produkter. Vi tillhandahåller även kringtjänster (montering, projektledning, mm) för dessa produkter.

Vår tillverkning och vårt huvudkontor finns i Sundsvall. Lokala försäljningskontor finns i Arboga, Katrineholm och Borås. Lager av färdiga produkter finns i Sundsvall och Borås.

Besök gärna vår hemsida www.birstatrappan.se så får Du veta mera,Teknisk Säljare Mälardalen

 
Arbetsuppgifter:Nu söker vi en teknisk säljare till ståltrappor och gallerdurk som ska arbeta på Mälardalsdistriktet.
Som teknisk säljare hos oss ansvarar du för kunder och försäljning inom ditt distrikt. Du ansvarar för hela säljprocessen, från första kontakten till offert och avslutad affär. En viss befintlig kundstock finns men initialt bearbetar du nya kunder. Du arbetar självständigt mot budget och drivs av att skapa nya affärer.
Tjänsten innebär en del resande
 
Kompetensprofil:Vi söker dig som är naturligt serviceinriktad, med erfarenhet från byggnadssektorn eller motsvarande. Du sätter en ära i att på ett professionellt och affärsmässigt sätt representera din framtida arbetsgivare. Som person är du målinriktad, har en bred teknisk förståelse och motiveras av att nå och överträffa dina mål. Du är en duktig relationsbyggare och en vinnare i alla sammanhang. Erfarenhet av arbete från verksamheter styrda av nyckeltal, processer och en tydlig kvalitetsmedvetenhet är meriterande. Social kompetens, eget driv, prestigelöshet och lätt för att skapa långvariga affärsrelationer är en naturlig del i dig och i ditt affärsmannaskap.
Körkort är ett krav.
Övriga kvalifikationer :Teknik och- eller Ekonomisk examen eller motsvarande är meriterande
 
Information:Birstatrappan erbjuder dig marknadsmässig lön och kontinuerlig kompetensutveckling. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter

I denna rekrytering samarbetar vi med Affärskompetens AB och har Du några frågor ring Lasse Mellwing, 08- 704 30 98 alt 070-3138720 eller maila till lars.mellwing@affarskompetens.se
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Omgående
 
Sista
ansökningsdag:
2009-12-30Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut