Affärskompetensgruppen rekryterar Affärsmän och Tekninker i två olika bolag. Vi har vuxit från 1 till 13 kontor och behöver nu en.

Mötesbokare

 
Arbetsuppgifter:Vi söker dig som uppskattar tävlingsmoment

Vill du bli en del av ett energifyllt arbetsteam? Söker du en meriterande erfarenhet? Önskar du utveckla din kommunikationsförmåga? Om så är fallet, är Affärskompetens en arbetsplats för dig.

Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och med telefonen som redskap. Som person tycker du om att arbeta med utgående säljsamtal samt har ett stort driv och engagemang att nå uppsatta mål. Du är serviceinriktad och har förmågan att lyssna och kartlägga andras behov och önskemål samt gillar ett högt tempo.

Du kommer att boka besök åt ett av Sveriges framgångsrikaste Rekryteringsföretag. För att du ska klara av arbetet så bör du gilla utmaningar, tycka det är sporrande att arbeta under eget ansvar och trivas med telefonen som verktyg. Självklart är du glad och har en trevlig telefonröst samt har mycket goda kunskaper i det svenska språket. Tidigare erfarenhet är meriterande men inget krav.

Arbetet som mötesbokare är både utmanande och belönande. För att bli framgångsrik måste du vara disciplinerad och ha en stark drivkraft. Med tiden kommer du att utveckla en lysande förmåga att hantera klienter, något som underlättar din framtida karriär. Mötesbokning är således inte bara ett arbete, utan ytterst en skola i att skapa affärsrelationer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Boka besök till våra Rekryteringskonsulter
- Serva nuvarande kunder
- Telemarketing
- Skriva offerter
- Samarbeta med rekryteringskonsulterna
- Telefonpassning
- Diverse administrativa uppgifter,
 
Kompetensprofil:- Positiv och framåt
- Telefonvana
- Mycket goda kunskaper i det svenska språket
- Du är van att arbeta med datorer och MS-Office.
- Erfarenhet från Rekryteringsbranschen är en merit men inget krav
- Erfarenhet från Telemarketing/Besöksbokning är en merit men inget krav

 
Information:För att få veta mer om tjänsten ring 08-704 30 60 och tala med Lars Lund.
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Snarast
 
Sista
ansökningsdag:
2006-10-19Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut