Montal AB är en komplett systemleverantör av kundanpassade produkter i aluminium och glas. Vi projekterar, tillverkar och monterar glas- och metall konstruktioner för vinterträdgårdar i system Schüco, inglasning till uterum, och balkonger i system Montal Original samt räcken för såväl inom som utomhusbruk, avvisarlister, trappor, plattformar, gångbryggor mm i system Montal.
Montal AB har sin fabriksanläggning och kontor beläget i Rågåker utanför Borlänge.
Montal AB har för närvarande ca 30 anställda.
Besök gärna vår hemsida www.montal.se , så får Du veta mera,

Teknisk Säljare Västsverige

 
Arbetsuppgifter:Nu söker vi en teknisk säljare som ska arbeta på Distrikt Västsverige.
Som teknisk säljare hos oss ansvarar du för kunder och försäljning inom ditt distrikt. Du ansvarar för hela säljprocessen, från första kontakten till offert och avslutad affär. En viss befintlig kundstock finns men initialt bearbetar du nya kunder. Du arbetar självständigt mot budget och drivs av att skapa nya affärer.
Tjänsten innebär en del resande
 
Kompetensprofil:Vi söker dig som är naturligt serviceinriktad, med erfarenhet från byggnadssektorn eller motsvarande. Du sätter en ära i att på ett professionellt och affärsmässigt sätt representera din framtida arbetsgivare. Som person är du målinriktad, har en bred teknisk förståelse och motiveras av att nå och överträffa dina mål. Du är en duktig relationsbyggare och en vinnare i alla sammanhang. Erfarenhet av arbete från verksamheter styrda av nyckeltal, processer och en tydlig kvalitetsmedvetenhet är meriterande. Social kompetens, eget driv, prestigelöshet och lätt för att skapa långvariga affärsrelationer är en naturlig del i dig och i ditt affärsmannaskap.
Körkort är ett krav.
Övriga kvalifikationer :Teknik och- eller Ekonomisk examen eller motsvarande är meriterande
Grundläggande kunskaper i Autocad
 
Information:Montal AB erbjuder dig marknadsmässig lön och
kontinuerlig kompetensutveckling.
För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter

I denna rekrytering samarbetar vi med Affärskompetens AB och har Du några frågor ring Lasse Mellwing, 08- 704 30 98 alt 070-3138720 eller maila till lars.mellwing@affarskompetens.se
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Omgående
 
Sista
ansökningsdag:
2010-09-30Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut