FaktaGruppen förmedlar affärskontakter mellan köpare och leverantörer. Sedan starten har vi förmedlat affärer till ett värde av ca 35 miljarder kronor inom svenskt näringsliv. Vi är klart ledande inom vår bransch. I FaktaGruppen ingår InvestFakta som idag är Sveriges ledande företag på att kartlägga, samla in och vidarebefodra investeringsinformation inom industrin. LegoFakta som sedan 1986 är specialiserade på att förmedla kontakter mellan underleverantörer och uppdragsgivare i samband med legotillverkning.

Faktagruppen söker målinriktad säljare

 
Arbetsuppgifter:Som säljare hos oss är det din uppgift att träffa leverantörer som passar in i vårt affärssystem och har intresse av att ansluta sig till Faktagruppen. Det här är ett konstruktivt arbete, där du fungerar som något av en affärsrådgivare. Det handlar om att presentera hur vi arbetar och visa möjligheterna till nya lönsammare affärer för den aktuella leverantören. Du ingår i ett kunnigt team som samarbetar.
Investfakta erbjuder Dig bl.a. ett självständigt stimulerande arbete med intressanta kunder på eget distrikt.
 
Kompetensprofil:Du bör vara affärsinriktad och ha förmågan att kunna lyssna på andra.
Du har tidigare erfarenhet av säljarbete . Du tycker om att arbeta med andra i ett team men samtidigt självgående i din iver för nya affärsmöljigheter. Du är duktig både i tal och skrift. Du bör ha förståelse för ekonomi och förmåga att se den enskilda affären i ett större resultatsammanhang. Du ser möjligheter i de flesta situationer och trivs med att jobba mot uppsatta mål. Du drivs av att komma till avslut .
 
Information:Självklart förser vi dig med de redskap som du behöver såsom tjänstebil, dator och telefon. Du får regelbunden utbildning.
Sök tjänsten på vår hemsida www.affarskompetens.se. Vid frågor ring Lasse Mellwing 08-704 30 98
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:omg
 
Sista
ansökningsdag:
2010-09-03Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut