Den strategiska resa som Elanders företagit – från traditionellt tryckeri till infomediaföretag – fortsätter.
Vår organisation utgår från kundernas olika affärslogik, och vi hanterar allt från kundernas trycksakaproduktion till mediadatabaser och avancerade logistiklösningar.Systemutvecklare

 
Arbetsuppgifter:På Elanders utvecklingsavdelning arbetar vi med vidareutveckling och implementeringav Elanders egenutvecklade systemlösningar, i huvudsak ett webbaserat CMS för produktkataloger, teknisk dokumentation samt manualer.

Vi söker nu en

Systemutvecklare för arbete i såväl vidareutvecklingsprojekt av Elanders program och systemlösningar som i införandeprojekt hos kund.

Arbetet omfattar normala uppgifter för systemutvecklare såsom specifikation, systemering, utveckling, test och dokumentation.

Samarbete sker i Scrumiteam.
 
Kompetensprofil:Vi söker Dig som har en högskoleexamen från systemvetenskaplig eller datavetenskaplig linje och 2-3års dokumenterad arbetslivserfarenhet som systemutvecklare. Du behöver ha goda kunskaper i:

-Objektorienterad systemutveckling
-Microsoft Visual Studio.NET 2005 med VB.NET
-ASP NET med .NET FRAMEWORK 2.0
-Microsoft SQL Server 2005 och T-SQL
-XML/XSLT

Det är bra om Du även har kunskap i BizTalk och gränssnittsprogrammering samt kännedom kring FrameMaker, InDesign och AX.
 
Information:Som person ser vi gärna att idérik och engagerad. Du bör kunna arbeta med flera parallella projekt samtidigt. Du bör kunna arbeta både individuellt och i grupp.
Goda kunskaper i Engelska och "social kompetens" är önskvärda egenskaper.

Våra lokaler kommer inom kort att finnas i Vällingby i Stockholm.

För info ring Björn Welin på 0709-51 92 74.
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Så fort som möjligt.
 
Sista
ansökningsdag:
2010-01-15Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut