Stuvsta Rör AB ingår i Comfort-kedjan. Med över 120 anslutna installationsföretag och 65 egna butiker är Comfort Sveriges i särklass största VVS-installationskedja.
Kärnan i vårt erbjudande är kort och gott att ge alla våra kunder en helhetslösning.
Oavsett om du skall köpa ett nytt handfat, renovera ditt badrum, byta värmesystem eller installera vatten och avlopp i ett helt hus skall du kunna köpa allt material och all installation på en och samma plats.

Vi söker nu en

Platschef/Butikschef till Stuvsta Rör

 
Arbetsuppgifter:Butikschefen är ansvarig för att skapa en attraktiv butik och vara entusiasmerande och motiverande för medarbetarna.

Verksamheten består också av VVS-arbeten hos främst privatkunder som utförs av våra 8 duktiga montörer. Vi expanderar också kraftigt med byggandet av helhetskonceptet ”Färdigt Badrum”. Du blir ansvarig även för den verksamheten.

Du ansvarar för personalmöten och är resultatansvarig för hela verksamheten.
 
Kompetensprofil:Du är en entusiastisk resultat- och affärsinriktad person som kan växa med utmaningen. Du trivs med rollen att sporra dina medarbetare till att uppnå tufft uppsatta försäljningsmål och du värnar om din allra viktigaste uppdragsgivare: kunden.

Du bör ha minst gymnasieutbildning och inte vara helt obekant med en resultat- och balansräkning. Vana från försäljning och personalansvar, från konsumenthandel är ett krav. Du bör också ha god datavana.

Som person är du inspirerande och driven. Du har stor arbetskapacitet och finner en genuin glädje i att lyckas i affärer.
 
Information:Vill Du veta mer om tjänsten ring Björn Welin på 0709-51 92 74.
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Omgående
 
Sista
ansökningsdag:
2010-02-20Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut