Cyklop är en internationell koncern som erbjuder ett av marknadens bredaste och mest kvalificerade produktsortiment inom stål- och plastbandning, sträckfilmning och kantskydd.
Då vi utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner och material kan vi ge ett heltäckande program för transport- och skyddsemballering. Vi skräddarsyr totallösningar för alla behov.

I Sverige består de olika koncernbolagen av Cyklop AB och Cyklop Teknik AB. Tillsammans omsätter bolagen cirka 225 miljoner kronor och har 75 anställda.
Cyklop AB, som startade 1932, har i Sverige en marknadsledande ställning och arbetar från kontor i Stockholm, Göteborg, Karlstad, Burseryd, Umeå/Robertsfors - en rikstäckande organisation för konsultation och service.
För Cyklops räkning söker vi nu en:

Projektingenjör med försäljningsinriktning

 
Arbetsuppgifter:Dina arbetsuppgifter blir att under den tekniske chefen sälja in, koordinera och självständigt driva projekt.
Du kommer att få erfarenhet av olika produkter
och kundbranscher. Du får också möjlighet att
resa, framför allt till våra kunder men också till våra leverantörer utomlands och i Sverige.

Placeringsort: Stockholm
 
Kompetensprofil:Du bör ha utbildning inom tekniska områden, gärna på högskolenivå, i kombination med flerårig vana av självständigt arbete inom industrin. Goda kunskaper i engelska och tyska är meriterande.
 
Information:Information: Vill du veta mer?
Kontakta då Gerd Lundgren på Teknikkompetens Rekrytering AB, som vi samarbetar med i detta ärende. Hon nås på mobil 0708-78 89 56 alt. 08-730 56 60.
 
Omfattning:heltid
 
Tillträde:snarast
 
Sista
ansökningsdag:
2010-05-20Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut