Bolaget arbetar med bemanning och rekrytering av akademiker till företag i Stockholmsområdet. Företaget startade 2003 och har sedan första dagen haft en extremt positiv utveckling. Kontoret är beläget i trevliga lokaler på Industrigatan, nära Västermalmsgallerian på Kungsholmen i Stockholm. Vi är nu ca 20 ambitiösa medarbetare.

Vår vision är att "vi skapar möjligheter för människor". Att matcha ihop våra kunders behov med våra duktiga jobbsökande kandidater är det bästa vi vet!


Fältsäljare till bemanningsföretag

 
Arbetsuppgifter:Nu söker vi två ny medarbetare på vår säljavdelning.

Vi söker både dig som har erfarenhet inom försäljning, samt dig som har ett brinnande intresse av försäljning och utvecklas till vår nästa säljstjärna!

Ditt ansvar består i att bearbeta företagsmarknaden med mål att sälja in våra bemannings- och rekryteringstjänster. Du arbetar strategiskt, samt operativt och du kommer att göra affärer med beslutsfattare på chefsnivå med medelstora till stora kunder.
Arbetet innebär prospektering, kundbearbetning, skapa kontaktnät samt att bibehålla och utveckla affärsrelationer med våra befintliga kunder. Du kommer att ha eget budgetansvar och tjänsten ger dig möjlighet att bearbeta och bygga din egen kundstock.
Du kommer att få en säljutbildning löpande under din anställning.

Tjänsterna är på heltid, kontorstider 8-17, med tillträde så snart som möjligt.

 
Kompetensprofil:Vi söker två olika profiler, en junior och en mer senior profil.

Som juniorprofil så har du någon typ erfarenhet inom försäljning, men vi vikten lägger vi vid ditt intresse och driv att vilja bli vår nästa säljstjärna. Den andra personen vi söker tror vi har arbetat minst ett år inom företagsförsäljning och är van att driva processerna själv.

Du sätter en ära i att på ett professionellt och affärsmässigt sätt representera oss. Som person är du framför allt pålitlig, passionerad i det du gör och en genuin problemlösare!

"Business med omtanke" är en av våra ledstjärnor och det är helt avgörande att du har affärer i fokus tillsammans med ett personligt och engagerat bemötande, i alla situationer.

Du drivs av att arbeta med människor samt har ett starkt engagemang och intresse för försäljning. Du motiveras av att nå och överträffa dina mål. Du agerar ALLTID med kunden i fokus. Självklart för dig är att ha en mycket hög servicenivå gentemot kunder, konsulter och övriga kollegor.
Viktiga egenskaper om du skall arbeta hos oss är framför allt att du är självgående, att din person präglas av ett "driv" utöver det vanliga.

Du är aktiv, "på", och agerar istället för att reagera samt har en positiv grundinställning. Dessa egenskaper är självklara för dig och att du trivs en sådan miljö. Har du dessutom nära till skratt så kommer du att trivas med oss!

 
Information:Vill Du veta mer om tjänsten, ring Björn Welin på Affärskompetens som vi samarbetar med i dessa rekryteringar. 0709-51 92 74
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Omgående
 
Sista
ansökningsdag:
2010-06-01Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut