Rör & VVS Center i Sollentuna AB ingår i Comfort-kedjan. Med över 120 anslutna installationsföretag och 65 egna butiker är Comfort Sveriges i särklass största VVS-installationskedja.
Kärnan i vårt erbjudande är kort och gott att ge alla våra kunder en helhetslösning.
Oavsett om du skall köpa ett nytt handfat, renovera ditt badrum, byta värmesystem eller installera vatten och avlopp i ett helt hus skall du kunna köpa allt material och all installation på en och samma plats.

Vi söker nu enSäljare/Projektledare Badrum

 
Arbetsuppgifter:Du ansvarar främst för försäljningen av "Färdigt Badrum" i butiken. Det innebär att hjälpa kunden med inredningstips och genom vårt ritprogram virtuellt visa hur det nya badrummet kommer att se ut när det blir klart.
Arbetet kräver att Du är intresserad av färg, form och design.

När badrummet väl är sålt följer Du projektet från start till mål med materialbeställningar och koordination av hantverksresurserna.
 
Kompetensprofil:Du är en entusiastisk resultat- och affärsinriktad person som kan växa med utmaningen. Du trivs med rollen att sälja och göra resultat, och du värnar om din allra viktigaste uppdragsgivare: kunden.

Du bör ha minst gymnasieutbildning och vana från försäljning. Du ska ha dokumenterat goda säljresultat från tidigare anställningar.
Du bör också ha god datavana.

Som person är du säljande, kreativ och självgående. Du har stor arbetskapacitet och finner en genuin glädje i att lyckas i affärer.

 
Information:Om Du vill veta mer om tjänsten ring Björn Welin på Affärskompetens, 0709-51 92 74.
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Omg.
 
Sista
ansökningsdag:
2010-04-11Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut