Pemtec AB är ett svenskbaserat företag som utvecklar, tillverkar och säljer energikollektorer och kompletterande utrustning för geotermisk energi samt polyeten ledningar för vatten och gasdistribution.

Våra produkter är miljövänliga och av hög kvalitet.

Pemtec är ett familjeägt svenskt företag bildat 2001 av familjen Alexandersson. Hans Alexandersson har varit aktiv i polymer/rör-branschen i många år. Han startade sitt första företag (Rörknallen AB) redan 1982 och ses som en av pionjärerna inom den svenska värmepumpsindustrin.

Bolaget har en mycket lång erfarenhet i branschen och deras produkter har medfört betydande fördelar för bl.a. bergvärme-system i form av ökad effektivitet, bättre miljöskydd och minskade kostnader.

Vi söker nu en

Internationellt försäljningsansvarig

 
Arbetsuppgifter:Du kommer initialt att ha fokus på att bygga upp bolagets försäljning i framförallt USA, UK och Frankrike.

Tillsammans med VD utarbeta strategi för etablering i respektive land. Genomföra säljbesök/nykundsbearbetning på en mycket hög nivå.

Etablera referenser för nyutvecklade produkter. Etablera säljkanaler (ÅF, Partners m.m.) samt rekrytera säljresurser och administrativt stöd.
 
Kompetensprofil:Du är teknikintresserad och får gärna vara kunnig inom miljöteknik. Du kommer att träffa allt från bergsborrare till producenter och marknadsledande säljkanaler samt även göra affärer i flermiljonersklassen.
Du ska ha dokumenterat bra resultat i Ditt tidigare yrkesliv, framförallt inom projektförsäljning samt indirekt försäljning genom kanaler.

Du har tidigare erfarenhet som säljledare och är van att arbeta självständigt. Du har även erfarenhet av att förhandla avtal. Du måste kunna arbeta utomlands åtminstone veckovis, under vissa perioder.
Självklart talar och skriver Du engelska obehindrat.

Vi ser gärna att du har en utbildning på högskolenivå.
 
Information:Vill Du veta mer om tjänsten ring Björn Welin på 0709-51 92 74.
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Våren 2010
 
Sista
ansökningsdag:
2017-06-25Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut