PR Newswire är en världsledande aktör inom kommunikations- och marknadsföringstjänster. Vi erbjuder våra kunder en unik distributionsservice med innovativa multimedia- och IT lösningar som stödjer företag och myndigheters behov av att nå ut till och att effektivt kommunicera med valda målgrupper – lokalt, regionalt och/eller globalt.
PR Newswire har ett omfattande samarbete med de ledande nyhetsbyråerna världen över och arbetar mot fler än 170 länder. PR Newswire har egna kontor i 16 länder i Nord- och Sydamerika, Europa, Asien och Mellanöstern och vi befinner sig i ett mycket expansivt skede.
PR Newswire är ett helägt dotterbolag till United Business Media (UBM), ett ledande globalt affärsmedieföretag noterat på Londonbörsen.

PR NEWSWIRE söker talangfulla Business Development Managers

 
Arbetsuppgifter:Beskrivning om tjänsterna
Vi har i Norden expanderat kraftigt under 2010 och vi behöver nu ytterligare kvalificerade förstärkningar. Därför söker vi nu Business Development Managers (BDM) till vårt nordiska huvudkontor på Stureplan i Stockholm för följande öppna tjänster:
• Internal BDMs med fokus på Sverige, Norge, Danmark, Finland o/e Norden
Som Internal Business Development Manager kontaktar du potentiella kunder och du utgår från vårt kontor på Stureplan. Du ansvarar för en kundportfölj tillsammans med en External Business Development Manager, och det är din uppgift att aktivt bearbeta marknaden. Du är även med i planering och genomförande av kundrelaterade aktiviter såsom events, träffar och andra pr- och marknadsföringsaktiviteter.
• External BDMs med fokus på Sverige o/e Norge
Som External Business Development Manager har du ett försäljningsansvar inom ditt segment och du ansvarar för kundmöten samt att din marknad utvecklas enligt förväntningar. Du ansvarar även för att ta fram en omvärldsanalys och en affärsplan inom ramarna för ditt segment. Du kommer även agera som coach gentomot Internal BDMs samt ha ett produkt och utbildningsansvar


 
Kompetensprofil:
Vem vi söker
Vi söker dig som vill vara en viktig medarbetare inom ett vinnande team. Vi erbjuder dig erfarna och inspirerande kollegor som stödjer dina möjligheter till en internationell karriär. Som person är du strukturerad, fokuserad och har vinnarinstinkt. Du sätter alltid kundens bästa i fokus.
PR Newswire värdesätter olika etniska bakgrunder och vi eftersträvar en jämn könsfördelning.
• Sökande till Internal BDM tror vi har ca 1-3 års försäljningserfarenhet och External BDM minst 5 års försäljningserfarenhet.
• Du har mycket lätt för att lära dig nya uppgifter, är initiativrik, har god samarbetsförmåga och tar obehindrat kontakt med de kollegor och interna stödfunktioner som finns till ditt förfogande.
• Du talar flytande Svenska och Engelska. Övriga nordiska språk; Danska, Finska och Norska är starkt meriterande.
• Du har en akademisk utbildning eller motsvarande.
 
Information:Vad vi erbjuder
• Goda förtjänstmöjligheter och förmåner
• Personlig utveckling och coachning från engagerade chefer och medarbetare
• Goda möjligheter till en spännande karriär i ett internationellt företag


Intervjuer sker löpande så om du känner att någon av beskrivna tjänster skulle passa dig bra, skicka in din ansökan idag!

Har Du några frågor kring tjänsten så ring Björn Welin på Affärskompetens så svarar han på Dina frågor; 0709-51 92 74.
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Omgående
 
Sista
ansökningsdag:
2011-04-08Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut