Pullmax är en internationellt erkänd tillverkare av avancerade produktionsmaskiner och systemlösningar för kunder inom tunnplåtsindustrin.

Pullmax är ett världens ledande företag på stansmaskiner och fasmaskiner, och har över 70 år i branschen.

Vi är ett av de första företagen i världen som utvecklade styrda maskiner för stansnibbling.

Pullmax logotyp bär symbolen av originalplåtklippningspatentet som användes i de tidiga plåtklippningsmaskinerna. Totalt ca 50 000 av dessa maskiner har tillverkats och sålts, de flesta av dem är fortfarande i bruk.

Vi är ett helsvenskt företag, dotterbolag i UK och USA, samt ett nätverk av distributörer i ett flertal länder i världen.

Vi söker nu en

Teknisk Säljare Pullmax Mellansverige

 
Arbetsuppgifter:Som teknisk säljare hos oss säljer Du stansmaskiner, fasmaskiner och våra andra produker till våra kunder i mellansverige.

Du ansvarar för hela säljprocessen, från första kontakten till offert och avslutad affär. En viss befintlig kundstock finns men initialt bearbetar du nya kunder. Du arbetar självständigt mot budget och drivs av att skapa nya affärer. 
Kompetensprofil:Vi söker dig som är naturligt säljande med allt vad det innebär. Du ska vara självgående, drivande och verkligen brinna för försäljning. Den tekniska delen får Du hjälp med, så det är försäljningen som är det primära.

Du sätter en ära i att på ett professionellt och affärsmässigt sätt representera din framtida arbetsgivare. Som person är du målinriktad, har en bred teknisk förståelse och motiveras av att nå och överträffa dina mål.

Du är en duktig relationsbyggare och en vinnare i alla sammanhang.

Erfarenhet av arbete från verksamheter styrda av nyckeltal, processer och en tydlig kvalitetsmedvetenhet är meriterande.

Social kompetens, eget driv, prestigelöshet och lätt för att skapa långvariga affärsrelationer är en naturlig del i dig och i ditt affärsmannaskap.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning, och ser därför gärna kvinnliga sökande. 
Information:Pullmax erbjuder dig marknadsmässig fast lön och MYCKET goda provisionsmöjligheter.

Vi har kontinuerlig kompetensutveckling. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter

I denna rekrytering samarbetar vi med Affärskompetens AB och har Du några frågor ring Sofie af Ekenstam på 0707-15 72 20.
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Omgående
 
Sista
ansökningsdag:
2010-07-27Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut