Med 15 anställda och 55 miljoner i omsättning servar Leif Arvidsson AB hantverksproffs i byggbranschen. Vi finns på www.leifarvidsson.se

Vår Stockholmsorganisation innefattar i dag 3 personer. Vi har huvudkontor och lager i Mullsjö samt säljkontor i Göteborg.

Nu söker vi en

Utesäljare Bygg i Stockholm

 
Arbetsuppgifter:Du ska vara en problemslösare med byggerfarenhet. Din utgångspunkt blir vår yrkesbutik och säljkontor i Bromma, men Ditt främsta uppdrag blir ute på fältet.

Våra kunder är främst hantverkare inom bygg, måleri, glasmästeri, ventilation och fönsterrenovering, men även industrikunder och återförsäljare.
 
Kompetensprofil:Vi söker Dig som är naturligt serviceinriktad, med erfarenhet från byggnadssektorn eller motsvarande. Du sätter en ära i att på ett professionellt och affärsmässigt sätt representera din framtida arbetsgivare.

Som person är du målinriktad, har en god datavana och motiveras av att vara en god och lojal lagspelare men också nå Dina mål. Du är även en duktig relationsbyggare.

Social kompetens, eget driv, prestigelöshet och lätt för att skapa långvariga affärsrelationer är en naturlig del i dig och i ditt affärsmannaskap. Du får inte vara rädd för att hugga i även i butiken.

 
Information:Vi samarbetar med Affärskompetens i denna rekrytering och har Du några frågor, ring Björn Welin, 0709-51 92 74.
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Omgående
 
Sista
ansökningsdag:
2010-09-10Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut