Svenska Kunskapsförlaget AB arbetar med att finansiera Sveriges största miljöprojekt för barn. Vår utbildning ” Natur & Miljöpärmen” är ett unikt exempel på att det går att förena försäljning med en stark miljövision.
Med telefonförsäljning som metod ser vi till att näringsliv och kommun medverkar till utgivning av vårt läromedel. Varje år i tio års tid har vi delat ut 280 000 kostnadsfria läromedel till Sveriges skolbarn.

Nu söker vi en

Riktigt Bra Telefonsäljare

 
Arbetsuppgifter:Du kommer att bearbeta företag som annonserar i våra publikationer under eget ansvar men med god stöttning. Vi producerar läromedel med miljötema för barn i årskurs 4-6.
 
Kompetensprofil:Du är antingen en erfaren och duktig telefonsäljare som känner att du vill utvecklas ytterligare i ditt arbete - eller så är du nyfiken på telefonförsäljning och känner en stark motivation att bli en duktig telefonsäljare med hjälp av oss.

Du är en målinriktad person med stark egen drivkraft som brinner för telefonförsäljning.

Du har en god uthållighet och är fast beslutsam att lyckas.

Du är allmänbildad och har ett stort samhällsintresse.
 
Information:Vi erbjuder Dig;

En säljfokuserad organisation där tävlingsinstinkt, viljan att lyckas samt utveckling och ett stort engagemang, inte minst gällande miljö, präglar företaget.

Ett spännande och varierat arbete som telefonsäljare med stort eget ansvar. När du har blivit varm i kläderna ansvarar du för ett eget distrikt.

Vi ger dig både en gedigen grundläggande säljtutbildning samt fortlöpande säljutbildning.

Vi sitter i trevliga lokaler mitt i stan.

Du får en bra fast lön samt möjlighet till hög provision.

Vi erbjuder även friskvård, sjukförsäkring och vi har kollektivavtal.


Vill Du veta mer om tjänsten, ring Sofie af Ekenstam på Affärskompetens på 0707-15 72 20.
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Omgående
 
Sista
ansökningsdag:
2011-03-14Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut