Cyklop är en internationell koncern som erbjuder ett av marknadens bredaste och mest kvalificerade produktsortiment inom stål- och plastbandning, sträckfilmning och kantskydd.

Då vi utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner och material kan vi ge ett heltäckande program för transport- och skyddsemballering. Vi skräddarsyr totallösningar för alla behov. Vi har med andra ord en hög kompetens att passa in förpackningssystemet i en komplett produktionslinje.

I Sverige består de olika koncernbolagen av Cyklop AB och Cyklop Teknik AB. Tillsammans omsätter bolagen cirka 225 miljoner kronor och har 70 anställda.

Cyklop AB, som startade 1932, har i Sverige en marknadsledande ställning och arbetar från kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Burseryd - en rikstäckande organisation för konsultation och service.

Nu söker vi en

Industriell Telefonsäljare

 
Arbetsuppgifter:Dina arbetsuppgifter blir bl.a;


- Sälja maskiner och förbrukningsartiklar på telefon.

- Skriva och registrera offerter och order i vår datasystem.

- Hantera vissa leveranser till våra kunder.

- Hjälpa kunder med offerter, order och leveranser.

- Ha kontakter med inköp och lager för att säkerställa leveranser.

 
Kompetensprofil:Du skriver och pratar flytande Svenska, samt Engelska då det är företagets koncernspråk. Du har telefonvana sedan tidigare, samt tycker om att arbeta administrativt i datasystem. Du är van att hantera kundsamtal och tydlig i Din kommunikation.

Du är serviceminded, engagerad och har en positiv inställning. Du är en god lyssnare och en handlingskraftig problemlösare.

Det är bra om Du har tidigare erfarenhet av försäljning, helst innesälj, eller kundtjänstarbete med ingående och utgående samtal.

Du ska tycka om att arbeta i en mål- och resultatinriktad verksamhet.
 
Information:Du kommer till ett roligt arbete i ett professionellt, trevligt och glatt team som sitter i mycket fräscha lokaler i Slagsta.

Gå in på www.affarskompetens.se och se på "Industriell Telefonsäljare".

Har Du frågor om tjänsten ring Björn Welin på Affärskompetens 0709-51 92 74.

 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Enligt ö.k.
 
Sista
ansökningsdag:
2017-07-01Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut