ProjektEl är teknikkonsulter som specialiserat sig på att skapa , utveckla och underhålla fastighetens viktigaste system: el, kraft, tele, kommuniktion, säkerhet belysning samt transportsystem(hissar, rulltrappor etc). Idag är vi 80 medarbetare och har kontor i Stockholm(Mörby Centrum och Liljeholmen), Uppsala och Västerås.Vi hör ofta att medarbetarna är företagets viktigaste resurs. Ibland används kanske uttrycket en aning slentrianmässigt. För oss på ProjektEl är det däremot i allra högsta grad en levande sanning. Vi vet att vi inte skulle kunnat ta oss dit vi är idag utan engagerade och kompetenta medarbetare. Där ligger grunden till vår framgång. Medarbetare som trivs kan åstadkomma bättre resultat i sitt arbete , vilket i sin tur gör kunderna så nöjda att de återkommer till oss nästa gång ett behov uppstår. En god cirkel som ger förutsättningar till tillväxt och lönsamhet. För att säkerställa att vi utvecklas på ett rätt sätt genomför vi regelbundna undersökningar av medarbetarnöjdhet och kundnöjdhet.

ProjektEl söker Elkraftkonsult

 
Arbetsuppgifter:Som Elkraftkonsult ansvarar Du för att leda elkraftuppdrag, så att de utförs enligt kundens önskemål och inom överenskomna tekniska , ekonomiska och tidsmässiga ramar. Du skall hålla dig med marknaden inom :
-Högspänningsdistribution
-HSP-Ställverk
-Högspänningstransformatorer
-Lågspänningsdistribution
-LSP-Ställverk
-Serviscentraler
-Reservkraftverk
-UPS-system
I dina arbetsuppgifter ingår bl.a:
-Utredning av elkraftsystem
-Kontakt med elleverantörer och nätägare
-Projektering av förfrågnings- och bygghandlingar
-upprätta kalkyler och kostnadsuppskattningar för elkraftsystem
-Kontroll och besiktning av elkraftsystem
-mätning av spänning, ström,frekvens, elkvalitet m.m.
 
Kompetensprofil:Vi söker Dig som har en gedigen erfarenhet av elkraftteknisk konsultverksamhet eller genom yrkeslivserfarenhet ha tillgodagjort dig motsvarande kunskaper.
Du har relevant elteknisk utbildning och vi ser gärna att du har kunskaper om anbudsgivning och en förmåga att skapa goda kundkontakter.
Du är drivande och handlingskraftig
 
Information:Sök tjänsten på vår hemsida www.teknikkompetens.se
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.
PROJEKTEL SÖKER ÄVEN KONSULTER INOM BELYSNING, SÄKERHET OCH HISS SAMT KONSTRUKTÖR INOM EL-TELE. dESSUTOM EN KONTORSCHEF SOM SKALL UTVECKLA VÅRT VÄSTERÅSKONTOR.
Har du frågor ring Lasse Mellwing 070-3138720, lars.mellwing@teknikkompetens.se

 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Enligt ö.k.
 
Sista
ansökningsdag:
2012-03-15Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut