Viasat behöver förstärka vår redan framgångsrika säljorganisation med drivna och tävlingsinriktade Butikssäljare On Site. Viasats mer än 50 egna TV-kanaler, inklusive flaggskeppen TV3 och TV1000, når 125 miljoner tittare i 31 länder. Viasat ingår i Modern Times Group med varumärken såsom TV3, TV6, TV8, TV10, STRIX Television, RIX FM, Bandit Rock, NRJ, Lugna Favoriter, CDON.COM, Nelly.com, Linus-Lotta, Gymgrossisten, Bet24.com m fl.

Drivna butikssäljare On Site till Göteborgssregionen!

 
Arbetsuppgifter:Som Butikssäljare On Site hos Viasat blir du en viktig del av vårt framgångsrika säljteam. Du är anställd hos Viasat men arbetar på plats i butik hos en av Svergies största elektronikkedjor. Dina arbetsuppgifter består av att sälja Viasats populära TV-abonnemang med våra flaggskepp Viasat Sport- och TV 1000 kanalerna till privatpersoner. Arbetstiden är heltid, dagtid. Förutom ett omväxlande och roligt arbete, ges du en mycket god provision och bonus. Till din hjälp får du en fullständig säljutbildning, duktiga kollegor och en mycket konkurrenskraftig produkt.
 
Kompetensprofil:Vi söker dig som är tävlingsinriktad, driven och har intresse för TV och teknik. Du har lätt för att ta kontakt med olika typer av människor och är engagerad och målmedveten. Vidare är du självständig,full med energi, gillar att jobba i ett högt tempo och har ett stort intresse för teknik och digital-TV. Du får andra människor att lyssna på dig, du älskar att sälja och du drivs av att arbeta med en rörlig lön!


 
Information:Du som söker har tidigare erfarenhet av eventförsäljning och av att arbeta med en provisionsbaserad lön där du själv styr över din inkomst. Körkort och tillgång till bil är en fördel då du kommer behöva ta dig mellan de olika butikerna. Viasat står för dina resekostnader.

Om du är du rätt person för jobbet, kan du se fram emot mycket goda provisionsmöjligheter samt en fortsatt karriär inom Viasat och MTG-koncernen.

Vi erbjuder
- En fullständig säljutbildning på Viasat Business School och MTG Academy

- De högsta provisionerna i branschen + bonus

- Ett socialt och omväxlande arbete

- Bra ledarskap

- Ett socialt och omväxlande arbete

- Utvecklingsmöjligheter inom Viasat och MTG


Har du det som krävs för att bli Viasats nästa stjärnsäljare? Då vill vi att du skickar in en ansökan (CV och personligt brev samt gärna foto) till karin.siverbo@viasat.se. Märk din ansökan med On Site Säljare Göteborg. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag. För frågor om tjänsten kontakta rekryterare Karin Siverbo på 08 562 02553.

Vi undanber oss för närvarande samtal från andra rekryterings- och annonsleverantörer.
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Snarast
 
Sista
ansökningsdag:
2011-05-19Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut