Sign Communication Sweden AB är en ledande leverantör av produkttionsmaskiner, förbrukningsmaterial, programvaror och tjänster för allt inom skylt- och storbildsframställning samt märkning, fräsning och gravyr. Vi är ca 40 anställda och har kontor i Vällingby och Bollebygd. I koncernen finns även ett dotterbolag i Norge, Sign Communicaton Norway AS. För mer information se www.signcom.se

Signcom Teknisk säljare

 
Arbetsuppgifter:Vill du kombinera försäljning och teknik
Vi på Signcom växer och vi söker nu en teknisk säljare som vill arbeta med försäljning av maskiner för ”rapid prototyping”. Kunderna finns inom nästan alla branscher och du möter allt ifrån designers till konstruktörer. Vi vill att du har erfarenhet av försäljning och ett brett tekniskt intresse. Har du förståelse för CAD/CAM är det en merit. Har du arbetat med praktiskt konstruktionsarbete är det en fördel.

Ditt arbetsfält blir Skandinavien vilket gör att du får räkna med ett antal resdagar per år. Internationella kontakter tillhör vardagen så god engelska är ett krav.
 
Kompetensprofil:Arbetet är självständigt och du kommer själv att lägga upp och planera marknadsbearbetning och försäljningsaktiviteter inom ditt arbetsområde.

Du ingår i Signcoms säljorganisation med placering i Vällingby och du rapporterar till försäljningschefen.
 
Information:Vi erbjuder dig en introduktionsperiod med utbildning och gedigen handledning.

Vi arbetar med ansökningarna vart efter som de kommer in så att tjänsterna blir tillsatta så snabbt som möjligt. För ytterligare information, kontakta Jörgen Ericsson, 08-704 30 60 eller 0736-177 740.
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Snarast
 
Sista
ansökningsdag:
2006-12-20Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut