Com Hem är Sveriges största kabel TV-opertatör som tillhandahåller TV, Bredband och Telefoniabonnemang. Viasat och Com Hem har idag ett flertal framgångsrika face-2-face säljteam över hela landet, och söker nu säljare till Stockholms-regionen. Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande tjänst inom försäljning.

Com Hem söker drivna säljare

 
Arbetsuppgifter:Som face-2-face säljare kommer du tillsammans med ditt team att sälja Com Hems digital TV-, bredband och telefonitjänster samt Viasats TV-kanaler med populära Viasat Sport och TV1000. Försäljningen sker genom förannonserade besök hos befintliga kunder som är anslutna till Com Hems nät. Vår målgrupp är privatpersoner och arbetsformen är hemförsäljning eftersom vi tror på det personliga mötet. Utöver fältförsäljning arbetar vi också med eventförsäljning. Vi erbjuder en heltidstjänst måndag till fredag med arbete mellan 13-21.
 
Kompetensprofil:Under flera års tid har vi fostrat många framgångsrika säljare. Vill du att bli en av dem?
Vi söker dig som har ett personligt driv och motiveras av att utvecklas varje dag.
Du är en målmedveten och utåtriktad person som överför din energi till kunder och kollegor. Du trivs med ett omväxlande arbete, är tävlingsinriktad och får andra att lyssna på dig.

Vill du bli erbjuden?

- En fullständig säljutbildning på Viasat Business School i fem steg

- Kontinuerlig säljcoachning från din teamledare

- De högsta provisionerna i branschen + bonus + semesterersättning

- Inspirerande kollegor och teamkänsla utöver det vanliga!

- Ett socialt och omväxlande arbete

- Karriärsmöjligheter inom Com Hem, Viasat och MTG

Drivs och motiveras du av att arbeta med en rörlig lön där du själv har stor möjlighet att påverka din inkomst? Då har du nu möjlighet att utvecklas hos oss. Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande men inte ett krav.
 
Information:Känner du dig träffad? Tveka då inte utan skicka in din ansökan till karin.siverbo@viasat.se
Ansök redan idag då intervjuer kommer att ske löpande. För frågor om tjänsten kontakta rekryterare Karin Siverbo, 08-562 025 53 eller 073 699 2553. Märk din ansökan säljare Stockholm.

Viasat har mer än 50 egna TV-kanaler, inklusive Viasat SPORT och TV1000, som når 125 miljoner tittare i 31 länder. Viasat ingår i Modern Times Group med varumärken såsom TV3, TV6, TV8, TV10, STRIX Television, RIX FM, Bandit Rock, NRJ, Lugna Favoriter, CDON.COM, Nelly.com, Gymgrossisten.com, Bet24.com m fl. MTG valdes av tidningen Veckans Affärer till en av de 50 bästa arbetsplatserna i Sverige 2010.

Vi undanber oss för närvarande samtal från andra rekryterings- och annonsleverantörer.
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Snarast
 
Sista
ansökningsdag:
2011-05-19Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut