Viasat har idag ett 20-tal framgångsrika face-2-face säljteam över hela landet, och söker nu en
säljande teamledare för att leda X-regionen. Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande tjänst inom försäljning och ledarskap.

Viasat har mer än 50 egna TV-kanaler, inklusive Viasat SPORT och TV1000, som når 125 miljoner tittare i 31 länder. Viasat ingår i Modern Times Group med varumärken såsom TV3, TV6, TV8, TV10, STRIX Television, RIX FM, Bandit Rock, NRJ, Lugna Favoriter, CDON.COM, Nelly.com, Gymgrossisten.com, Bet24.com m fl. MTG valdes av tidningen Veckans Affärer till en av de 50 bästa arbetsplatserna i Sverige 2010.

Viasat söker regionsansvarig teamledare

 
Arbetsuppgifter:Som regionsansvarig teamledare kommer du tillsammans med ditt team att sälja Viasats TV-abonnemang med populära Viasat SPORT och TV1000. Vår målgrupp är privatpersoner och arbetsformen är hemförsäljning. Genom personliga möten hjälper vi kunderna genom hela säljprocessen från val av TV-abonnemang till installation. Utöver fältförsäljning arbetar vi också med eventförsäljning och idag är vi de största inom event på mässor och sportevenemang.

Teamledarrollen är en kombinerad tjänst där du får sälja och lära ut sälj. På Viasat ansvarar du för att coacha, motivera och utveckla dina säljare. Du kommer ständigt möta nya utmaningar där du och teamet får en egen budget och ett tydligt mål att arbeta och allt följs upp genom vår webbaserade scoring-portal. Med stöd av Viasats rekryterare ansvarar du även för att rekrytera nya säljare till ditt team. Vi erbjuder en heltidstjänst med arbete måndag till fredag mellan 13-21.
 
Kompetensprofil:Har du erfarenhet av försäljning i ledarroll, men ännu inte nått toppen av din potential?

Då har du nu möjlighet att utvecklas hos oss. Som person har du ett starkt driv för att nå uppsatta säljmål, är flexibel och har förmågan att entusiasmera och leda andra. Vidare är du full med energi, strukturerad och ser möjligheter där andra ser gränser. Du drivs och motiveras av att arbeta med en rörlig lön där du själv har stor möjlighet att påverka din inkomst.
 
Information:Vi erbjuder

Viasat erbjuder en välmeriterande säljutbildning i fem steg vid vår egen Viasat Business School och ledarskapsutbildningar vid MTG Academy. Vid din sida har du två duktiga Teamleader Coacher som själva har arbetat som framgångsrika teamledare hos oss. Våra teamledare är en viktig grundsten i vår organisation och vi lägger stor vikt vid att utveckla och stödja dem i deras dagliga arbete. Under flera års tid har vi fostrat många framgångsrika säljare och ledare som har gått vidare inom MTG. Kommer du bli en av dem?

Intresserad?

Skicka in en ansökan (CV och personligt brev) via ansökningsformuläret nedan. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag. Märk din ansökan med ”teamledare X”. För frågor om tjänsten kontakta rekryterare Karin Siverbo på 08-5620 2553 eller 073-699 2553.

Vi undanber oss för närvarande samtal från andra rekryterings- och annonsleverantörer.
 
Omfattning:Heltid
 
Tillträde:Snarast
 
Sista
ansökningsdag:
2016-10-05Tjänsten är tillsatt
Tillbaka    Skriv ut